Motorsport::winner

Luni, 03 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Deltei, dar a fost descalificat

Francois Delecour a dominat Raliul Deltei, însă francezul nu s-a putut bucura de victorie după ce a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului tehnic. Victoria i-a revenit lui Gergo Szabo.
Luni, 03 Iunie 2013 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Greciei, Kubica a triumfat la clasa WRC2

Jari Matti Latvala a câştigat Raliul Greciei după ce a profitat de abandonul lui Sebastien Ogier în prima probă şi a scăpat de un protest intentat de Citroen. Robert Kubica a câştigat la clasa WRC2.
Duminica, 26 Mai 2013 | F1 TOP

Rosberg a câştigat Marele Premiu al statului Monaco

Nico Rosberg a obţinut la Monaco prima victorie din acest sezon într-o cursă care a fost întreruptă aproape 20 de minute şi în care Sebastian Vettel şi Mark Webber au completat podiumul.
Luni, 20 Mai 2013 | Motorsport

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii, Kubica a abandonat din nou

Bryan Bouffier a câştigat Turul Corsicii după ce a profitat de abandonul suferit de Robert Kubica la scurt timp după ce devenise lider.
Duminica, 12 Mai 2013 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Spaniei

Fernando Alonso a câştigat cursa de la Barcelona după un start excelent şi l-a învins pe un Kimi Raikkonen care a încercat o strategie alternativă. Felipe Massa a urcat pe ultima treaptă a podiumului.
Luni, 06 Mai 2013 | WRC

Sebastien Loeb a câştigat pentru a opta oară Raliul Argentinei

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Argentinei după ce a profitat de o eroare şi de o pană suferite de Sebastien Ogier, care a completat podiumul alături de coechipierul său Jari Matti Latvala.
Luni, 29 Aprilie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Azore, Dacia Logan pe podium la două roţi motrice

Jan Kopecky a câştigat Raliul Azore, a patra etapă de ERC, după ce a profitat de o serie de probleme suferite de Robert Kubica care l-au retrogradat pe polonez până pe locul şase.
Duminica, 21 Aprilie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al statului Bahrain!

Sebastian Vettel a câştigat cursa din Bahrain în faţa lui Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean după ce Fernando Alonso a avut probleme cu sistemul DRS, iar Nico Rosberg a avut un ritm modest.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Timişoarei

Francois Delecour a obţinut la Timişoara a doua victorie consecutivă în Campionatul Naţional de Raliuri, podiumul fiind completat de Bogdan Marişca şi Vali Porcişteanu.
Luni, 15 Aprilie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Portugaliei

Sebastien Ogier a obţinut victoria în Raliul Portugaliei în ciuda unei uşoare răceli şi a unei defecţiuni la ambreiaj, ajutat însă şi de abandonurile suferite de Mads Ostberg şi Dani Sordo.
Duminica, 14 Aprilie 2013 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Chinei

Fernando Alonso a câştigat la Shanghai după ce l-a depăşit pe Lewis Hamilton în turul cinci, iar podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen şi pilotul Mercedes, care a rezistat atacului furibund al lui Sebastian Vettel din ultimele tururi.
Vineri, 29 Martie 2013 | Concepte

[Update foto] Hyundai HND-9: concept sport de lux pregătit pentru Salonul Auto de la Seul

Hyundai impresionează la Salonul "de casă" de la Seul prin lansarea unui concept sport de lux. Numele său este HND-9.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Brasovului după o luptă dramatică cu Porcişteanu

Francois Delecour a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatului Naţional de Raliuri după ce Vali Porcişteanu a suferit un accident chiar în ultima probă specială.
Luni, 25 Martie 2013 | Motorsport

Kopecky a câştigat Raliul Insulelor Canare, dar Kubica a fost revelaţia etapei

Robert Kubica a dominat autoritar prima zi din Raliul Insulelor Canare, dar i-a servit victoria pe tavă lui Jan Kopecky după un accident suferit cu patru probe inainte de final.
Duminica, 24 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat dramatic cursa de la Sepang, Alonso a abandonat!

Sebastian Vettel a câştigat la Sepang după un duel memorabil cu coechipierul Mark Webber, în timp ce Lewis Hamilton a completat podiumul, iar Fernando Alonso a abandonat.
Duminica, 17 Martie 2013 | F1 TOP

Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Australiei

Kimi Raikkonen a câştigat prima cursă a sezonului de la Melbourne după ce a câştigat trei poziţii la start şi a efectuat doar două opriri la boxe. Pe podium au mai urcat Fernando Alonso şi Sebastian Vettel.
Luni, 11 Martie 2013 | WRC

Sebastien Ogier a câştigat detaşat Raliul Mexicului

Sebastien Ogier a câştigat duminică Raliul Mexicului cu un avans de trei minute şi jumătate în faţa lui Mikko Hirvonen. Nici măcar o poartă închisă în drum nu l-a putut opri pe pilotul Volkswagen.
Luni, 11 Februarie 2013 | WRC

Ogier a obţinut în Raliul Suediei prima victorie pentru Volkswagen în WRC

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Suediei şi a adus astfel prima victorie pentru Volkwagen în Campionatul Mondial de Raliuri după ce l-a învins pe marele său rival Sebastien Loeb.
Luni, 04 Februarie 2013 | Motorsport

Jari Ketomaa a câştigat Raliul Letoniei

Jari Ketomaa a câştigat Raliul Letoniei, a doua etapă din Campionatul European de Raliuri, în care Marco Tempestini şi Simone Tempestini au terminat pe locurile 11 şi 12 la clasa Production Cup.
Duminica, 20 Ianuarie 2013 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Monte Carlo!

Sebastien Loeb a câştigat pentru a şaptea oară Raliul Monte Carlo, în timp ce Jari Matti Latvala şi Evgeny Novikov au abandonat în ultima zi. Ultimele două probe au fost anulate din cauza ploii.

Tag-uri similare

Hyundai, motorsport::winner, Hyundai HND-9, HND-9
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru