Noul Mercedes CLS

Joi, 24 August 2017 | Modele noi

Suntem tot mai aproape de lansarea celei de-a treia generații Mercedes CLS

Pe măsură ce ne apropiem de lansarea celei de-a treia generații Mercedes-Benz CLS, tot mai multe informații ies la iveală despre coupe-ul cu patru uși.
Luni, 30 Iunie 2014 | Modele noi

Mercedes-Benz CLS facelift primeşte pachetele Sport şi Night

Mercedes a lansat două pachete distincte pentru noul CLS facelift: Sport şi Night. Dacă primul scoate în evidenţă caracterul sportiv al coupe-ului cu patru uşi, al doilea mizează pe câteva elemente distinctive.
Joi, 21 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: AutoExpress testează noul Mercedes CLS

Britanicii de la AutoExpress au avut deja ocazia să testeze noul Mercedes CLS, în versiunea diesel 350 CDI. Jurnaliştii din Regatul Unit au apreciat evoluţia modelului german.
Miercuri, 06 Octombrie 2010 | Accidente exotice

Primul accident cu noua generaţie Mercedes CLS

La mai puţin de o săptămână de la dezvăluirea noului Mercedes pe CLS, coupe-ul cu patru usi este implicat într-un accident uşor pe circuitul de la Nurburgring.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Intern

Noul Mercedes CLS costă 66.092 de euro în România

Noua generaţie a coupe-ului cu patru uşi mercedes CLS pleacă de la 66.092 de euro pe piaţa din România. preţul este valabil pentru versiunea diesel CLS 350 CDI BlueEfficiency de 260 de cai.
Joi, 16 Septembrie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Mercedes CLS pozează din toate unghiurile

Mercedes a publicat astăzi o galerie foto completă a noului CLS, pionierul segmentului coupe cu patru uşi. Imaginile trădează toate secretele noului model german.
Luni, 23 August 2010 | PARIS 2010

OFICIAL: Mercedes-Benz a dezvăluit noul CLS

Cea de-a doua generaţie a lui Mercedes-Benz CLS este pregătită pentru debutul de la Paris. De data aceasta, modelul are competiţie serioasă în segment, dar creatorii săi nu sunt deloc îngrijoraţi.
Marti, 08 Iunie 2010 | Tuning

Lorinser a pregătit deja un kit de tuning pentru viitorul Mercedes CLS

Casa germană de tuning Lorinser a elaborat deja un pachet de accesorii pentru noua generaţie a modelului Mercedes CLS. Kitul se află momentan în stadiu de schiţă şi aşteaptă dezvăluirea oficială a modelului de serie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru