VIDEO: AutoExpress testează noul Mercedes CLS

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.10.2010
Britanicii de la AutoExpress au avut deja ocazia să testeze noul Mercedes CLS, în versiunea diesel 350 CDI. Jurnaliştii din Regatul Unit au apreciat evoluţia modelului german.

Comentarii (7)

  • "... 47 MPG ... 265 hp ... 0-60 MPH in 6.2s ..."
    impresionante cifre pentru un sedan Mercedes
    6 1
  • BaditaEx
    TARE
    m-a facut sa zambesc , se vedea si la prezentator cat de incantat era...asta este Mercedes-Benz ( exista MERC si exista masini ) stilat,frumos si Inovator ( Mercedes si Volvo au adus cele mai multe inovatii, EVER in luma automobilistica ),
    SIMPLY A DREAM CAR !!!

    p.s. Bididii, Coca, Itzy-Bitzy-Pitzy rog sa se abtina ( macar acum ) de la coment : < BMW SCOATE CU 2-3 SEC MAI BINE 0-100KM/H > sau < AUDI E MAI BINE LA PRET > ...
    4 1
  • BaditzaEx
    pt unii care nu inteleg
    Mercedes a fost tot timpul mai mult decat o masina ( consum, sportivitate, confort..), Benz este un mod de viata, atitudine, eleganta...( Not 4 everyone ) + Benz are masini cu peste 1 mil km parcursi. Deci , vrei THE BEST ( asta nu inseamna doar, dragi mititei 100km in N sec ...) iei Benz.
    3 1
  • @baditza
    ...asa eai dreptate dar ...hai sa nu divinizam fierul sau ma rog tabla ...in fine nici chiar INSUS mercedes nu mai e cea fost si asta o stii prea bine...da e si o evolutie dar din anumite p.d.v. dar care azi intr-adevar nu mai conteaza si atunci...
    2 2
  • @baditza
    scuze reformulez:...asa e ai dreptate dar ...hai sa nu divinizam fierul sau ma rog tabla ...in fine nici chiar INSUSi mercedes nu mai e cea fost si asta o stii prea bine...da e si o evolutie dar din anumite p.d.v care azi conteaza ...si atunci ce poti zice?spor la vanzare!!
    2 1
  • stefan
    @ BadutzaEX
    Degeaba lauzi Mercedes ca are masini cu peste un milion de Km parcursi. Recordul absolut il detine un Volvo cu 3.7 Milioane Km parcursi. Iar soferu?..ei bine are 76 de ani si vrea sa aduca masina la 4 milioane de km. iar in afara de consumabile nu a schimbat absolut nimic la ea. Asta ca informatie. Cat despre noul CLS, eu zic ca nu se prea mai incadreaza in liniile primului, dar cand e vorba de constructie si feeling este foarte buna.
    1 1
  • Mor dupa masina asta!
    Noua ideologie de design al celor de la Mercedes, este impresionanta, "baietii" astia au inceput sa faca masini-totale!
    Sincer, avand in vedere ca exista Mercedes si BMW , Audi nu prea o vad ca premium.
    BMW si Mercedes supreme-premium cars!
    Lexus, Audi, Infiniti, Volvo/Saab, Cadillac, Jaguar- the underdogs!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru