Lorinser a pregătit deja un kit de tuning pentru viitorul Mercedes CLS

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 08.06.2010
Casa germană de tuning Lorinser a elaborat deja un pachet de accesorii pentru noua generaţie a modelului Mercedes CLS. Kitul se află momentan în stadiu de schiţă şi aşteaptă dezvăluirea oficială a modelului de serie.

Deşi publicul nu a avut ocazia de a vedea până acum decât conceptul din care va lua naştere viitorul CLS, casa de tuning Lorinser, specializată în modificarea modelelor Mercedes, s-a şi grăbit să îşi expună propriul kit de tuning, elaborat pentru sedanul coupe.

Viitorul model al constructorului din Stuttgart este programat să debuteze live în cadrul Salonului Auto de la Paris, până atunci însă, fiind aşteptate informaţii şi imagini oficiale.

Kitul gândit de tunerul german modifică radical exteriorul coupe-ului cu patru uşi, trădând foarte puţin din aspectul viitoarei versiuni de serie. Partea frontală a primit un spoiler agresiv, capota se bucură de fante de aerisire longitudinale iar bosajele sunt supradimensionate pentru a putea găzdui jantele de 21 de inch.

Pachetul pe care îl va propune Lorinser aduce şi o serie de elemente de personalizare pentru interior dar şi un aport de putere pentru gama de motorizări V6 şi V8.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru