GALERIE FOTO: Noul Mercedes CLS pozează din toate unghiurile

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.09.2010
Mercedes a publicat astăzi o galerie foto completă a noului CLS, pionierul segmentului coupe cu patru uşi. Imaginile trădează toate secretele noului model german.

Comentarii (11)

  • Aristide
    Urata masina! In Germania i se zice vrabia neagra! Deci va dati seama cum este privita acolo.Un mare critic de arta a asemanuit acest model ca cu un dop de pluta!!!!!!!!!!!
    10 19
  • tare urata mai e...vechea generatie era mult mai frumoasa...
    13 12
  • NASPA
    Si-au dat singuri cu stangul in dreptul. Pai vechiul este mai frumos ca asta si mai frumos si ca A7. Oricum parerea mea ca dintre AUDI A7 si asta, Mercedesul merita banii mai mult. Oglinzile alea zici ca s-au trezit noaptea si le-au infipt si ei acolo .
    7 10
  • E superb
    Eh, la's ca-i bine ca lumea o vede asa urata. Poate in felul asta nu o sa si-o ia toti cioflingarii. Cat despre comparatia A7 CLS...nu pot sa ma pronunt. Ambele sunt superbe si ca design total diferite. Dar cred ca imi place mai mult A7 datorita interiorului care e mai pe gustul meu.

    Insa cu linia asta noua mai retro de la mercedes o sa aibe mult de castigat.
    17 7
  • CLS
    Mercedes urmeaza linia de design inceputa cu SLS AMG si Coupe-ul CL, care la randul lor se inspira din legendarul 300SL
    13 5
  • superb...
    dar iar s-au inspirat dupa bmw la forma bordului , la fel ca la vechiul model , oricum superb
    7 12
  • @RTI
    E tare ciudat acolo in lumea ta. Eu nu vad nici macar un element la nivelul bordului care sa para inspirat de la bavarezi, mai ales daca aducem si vechiul model in discutie. Mai mult decat atat, daca ne referim la "tripleta" germana, cei de la BMW sunt ultimii la capitolul interioare atat in ceea ce priveste ambianta interioara, design si in multe cazuri chiar si calitate a materialelor. Eu nu stiu cum voi fanii BMW puteti fabula atat, de unde aveti atatea resurse de ireal cu care sa va hraniti.

    P.S.: Inca sunt in dubii daca sa-mi placa masina asta sau nu (inca astept sa o vad in realitate), desi in pozele de mai sus apare in niste unghiuri absolut superbe. In orice caz aceasta categorie a coupe-urilor cu 4 usi este una deosebita si atat CLS, cat si A7 sunt automobile remarcabile.
    9 7
  • @c-g-c
    te rog sa faci un control oftalmologic , daca la noua versiune diferenta este mai accentuata ( dar priveste te rog un interior de serie 5 , nou observa grilele de aerisire si ecranul navigatiei ) la prima versiune diferenta era minima , te rog sa studiezi un interior de bmw serie 7 din 2004-2008 si un interior de s klase din aceeasi perioada , inspecial linia bordului si consola centrala . referitor la tripleta germana si ordinea clasamentului la aspect interior , aici departajarea o face preferinta fiecaruia
    5 11
  • Singurele lucruri pe care i le-as reprosa sunt farurile si bordul care sunt prea moderne pentru liniile retro adoptate.

    Cine e de acord cu mine thumbs up! :)
    6 3
  • nau inspiratie
    e un cl cu 4 usi si un mic facelift
    2 2
  • Claudiu
    De frumos nu e urat..
    .. dar cred ca este o placere la condus.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru