Noutati Dacia

Miercuri, 18 Decembrie 2013 | General

New York Times despre Dacia: "E cea mai hot marcă din Europa"

Americanii de la New York Times au lăudat marca Dacia într-un articol dedicat producătorilor de automobile din Europa. Aceştia au completat povestea explicând că ar putea fi marca potrivită pentru momentul actual în Europa.
Joi, 07 Noiembrie 2013 | Industrie

Dacia a produs 100.000 de Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a produs 100.000 de unităţi Sandero şi Sandero Stepway la uzina sa din Mioveni. Exemplarul Sandero Stepway cu numărul 100.000 va pleca la un client din Franţa.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Dacia Sandero este al şaselea cel mai bine vândut model din Franţa

Dacia Sandero este a şasea cea mai bine vândută maşină din Franţa în primele nouă luni ale anului. Subcompacta din Mioveni are o cotă de piaţă de 2.3%, luptând cot la cot cu modelele franţuzeşti.
Miercuri, 28 August 2013 | FRANKFURT 2013

Comparaţie foto: noul Duster facelift vs. versiunea anterioară

Dacia a publicat astăzi primele imagini oficiale ale facelift-ului aplicat lui Duster. Iată principalele modificări operate de constructorul din Mioveni.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Modele noi

Aniversare la Dacia: 100.000 de motoare 0.9 TCe produse

Dacia sărbătoreşte producţia a 100.000 de motoare 0.9 TCe la fabrica sa din Mioveni. În prezent, unitatea este produsă doar la fabrica din judeţul Argeş.
Vineri, 12 Iulie 2013 | Industrie

Performanţă la Dacia: Vânzările au crescut cu 16.5% în prima jumătate a anului

Primele şase luni ale anului curent au adus o creştere a vânzărilor pentru marca Dacia. Constructorul din Mioveni a vândut cu 16.5% mai multe unităţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.
Marti, 02 Iulie 2013 | General

Franţa: 15.000 de participanţi la Marele Picnic Dacia

Marele Picnic Dacia din Franţa a depăşit toate aşteptările producătorului din Mioveni. Ediţia cu numărul cinci a adunat 15.000 de participanţi.
Joi, 16 Mai 2013 | Industrie

CNN a vizitat uzinele Dacia: ”Povestea de succes a României”, titrează americanii

Reporterii CNN au vizitat atât Uzinele Dacia, cât şi Portul Constanţa, unde au urmărit procesul de fabricaţie şi export al automobilelor produse la fabrica Dacia, subliniind că Dacia este cel mai profitabil exportator al ţării.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Tuning

Dacia Duster primeşte o transformare completă de la DC Design

Indienii de la DC Design au realizat un pachet de tuning extravagant pentru Dacia Duster. Acesta include înlocuirea blocurilor optice cu LED-uri şi un interior inspirat din cel al unui yacht.
Miercuri, 17 Aprilie 2013 | Industrie

Europa: piaţa auto a scăzut cu 10% în primele trei luni ale anului. România scade, Dacia creşte

Piaţa auto din Europa a fost în scădere în primele trei luni ale anului, arată datele ACEA. Piaţa din România s-a confirmat tendinţelor, însă Dacia a avut o creştere de 14 procente în primele trei luni ale anului.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Intern

Dacia a semnat cu sindicaliştii: Contractul Colectiv de Muncă aduce o creştere de 6% a salariului şi o primă

Luna mai aduce bani în plus pentru angajaţii Dacia, sindicaliştii semnând cu constructorul din Mioveni noul contract colectiv de muncă, care le aduce o creştere de 6% a salariului şi o primă de 1.680 lei (brut) pentru rezultatele din 2012.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Industrie

Dacia: "Căutăm ingineri cu experienţă trecuţi de 40 de ani, dar nu găsim"

Reprezentanţii Renault Technologie Roumanie susţin că nu au suficienţi candidaţi cu experienţă trecuţi de vârsta de 40 de ani pentru posturile libere din companie, cu toate că sunt deschişi la orice categorie de vârstă.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Aprilie 2013 | Modele noi

Dacia va furniza motoare TCe pentru viitorul Smart Fortwo

Sorin Buşe, directorul general Renault Technologie Roumanie, a anunţat că uzina Dacia le va livra celor de la Smart motoare din gama H4, respectiv unităţi 0.9 TCe.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Industrie

Director resurse umane Renault România: "Fiecare zi de protest la Mioveni afectează PIB-ul României"

Radu Mavrodin, directorul de resurse umane al Renault pentru regiunea România şi Euromed, a declarat că fiecare zi de protest la Mioveni costă constructorul 20 de milioane de euro la nivelul cifrei de afaceri.
Luni, 25 Martie 2013 | Intern

Dacia este Maşina Oficială a Premiilor Gopo

Dacia este partenerul Premiilor Gopo pentru cel de-al şaselea an la rând. Constructorul din Mioveni le-a pus la dispoziţie organizatorilor o flotă de opt vehicule pentru a transporta personalităţile filmului românesc la gala Premiilor Gopo.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Participare record la a patra întâlnire a clubului posesorilor de Dacia Duster din România

Clubul posesorilor de Dacia Duster din România a organizat, în weekend-ul precedent, cea de-a patra întâlnire. Aceasta a avut 100 de participanţi, împărţiţi în 38 de automobile.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | General

Marea Britanie: Dacia Duster îşi păstrează 34% din valoare după trei ani

Dacia Duster, cel mai accesibil SUV oferit în Regatul Unit, dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune modele din segment la capitolul devalorizare, păstrându-şi 34% din valoare după trei ani.
Vineri, 14 Decembrie 2012 | Modele noi

GALERIE FOTO: Dacia Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau

Dacia a prezentat o galerie foto a noului Sandero Stepway în pădurea Fontainebleau. Modelul din Mioveni este surprins în ipostaze lifestyle, prezentând excursia în pădure a unei tinere familii.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia Sandero Stepway: noua generaţie pleacă de la 10.800 euro în România

Dacia Sandero Stepway a primit o nouă generaţie la Salonul Auto de la Paris. Aceasta a debutat odată cu noile Logan şi Sandero şi are un preţ de pornire de 10.800 euro pe piaţa din România.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Dacia a adus trei premiere la Paris: Logan, Sandero şi Sandero Stepway

Dacia a venit la Salonul Auto de la Paris cu trei premiere. Constructorul român a lansat noile generaţii ale lui Logan şi Sandero, alături de noul Sandero Stepway.

Tag-uri similare

Dacia, noutati Dacia, centru piese Dacia, piese de schimb Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru