Noutati Skoda

Vineri, 02 Noiembrie 2012 | Modele noi

Skoda Octavia, prima imagine neoficială a noii generaţii

Noua generaţie a lui Skoda Octavia a fost deconspirată de cehii de la Autoforum. Aceştia au reuşit să obţină o imagine necamuflată a modelului din Mlada Boleslav înainte de prezentarea oficială.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012 LIVE: Rapid este singura premieră a celor de la Skoda

Skoda a lansat la Paris noul Rapid. Modelul promite să devină un best-seller în segmentul în care activează, mizând pe spaţiu interior oferit şi pe un preţ competitiv.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Skoda Yeti primeşte o ediţie specială în cinstea Olimpiadei de la Soci

Skoda celebrează Olimpiada de Iarnă din 2014 cu o ediţie specială a lui Yeti. Aceasta debutează anul viitor pe piaţa din Rusia şi vine cu câteva elemente exclusive.
Miercuri, 01 August 2012 | Modele noi

Skoda Rapid va primi şi o versiune hatchback

Şeful departamentului de vânzări şi marketing de la Skoda, Jurgen Stackmann, a confirmat faptul că Rapid va primi şi o versiune hatchback.
Joi, 28 Iunie 2012 | Intern

Skoda Citigo, în România de la 7.955 euro

Skoda a lansat noul Citigo pe piaţa internă. Versiunea cu trei uşi pleacă de la 7.955 de euro, în timp ce versiunea cu cinci uşi pleacă de la 8.355 euro.
Marti, 26 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, imagini şi informaţii noi

Skoda a prezentat imagini noi cu ultima adăugire a gamei sale - Rapid. De data aceasta, imaginile au fost însoţite de informaţii tehnice.
Vineri, 22 Iunie 2012 | General

Skoda îşi redeschide muzeul din Mlada Boleslav

Skoda a anunţat că va redeschide muzeul său din Mlada Boleslav în luna decembrie. Acesta are o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi şi prezintă peste 45 de automobile, biciclete şi motociclete.
Marti, 19 Iunie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, primele imagini şi informaţii oficiale

Skoda a publicat primele imagini şi informaţii ale noului Rapid. Exemplarul din imagini reprezintă versiunea de serie a lui Rapid şi va debuta la Salonul Auto de la Paris.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut noul Skoda Rapid în avanpremieră mondială

Skoda ne-a invitat la centrul său de design din Cehia pentru o prezentare exclusivă a lui Rapid, sedanul compact încadrat între Fabia şi Octavia. Cu excepţia celor care l-au construit, am fost primii care au văzut noul model. Nu am avut voie să-l fotografiem, dar vi-l "povestim" în rândurile următoare cu ajutorul unor schiţe nou-nouţe.
Joi, 31 Mai 2012 | Modele noi

Skoda celebrează implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv

Skoda celebrează aniversarea a 111 ani de la implicarea în motorsport cu o gamă de biciclete cu design sportiv. În România, constructorul ceh va organiza cea de-a doua ediţie a Skoda Velo Challenge.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Miercuri, 21 Martie 2012 | Industrie

Record intern pentru Skoda: Vânzări de 10 miliarde de euro în anul fiscal 2011

Skoda a înregistrat cel mai bun an din istorie, marcând o creştere remarcabilă a profitului operaţional şi vânzări de peste 10 miliarde de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 14 Decembrie 2011 | Industrie

Aniversare la Skoda: Octavia II produsă în 1.5 milioane exemplare

Exemplarul Octavia cu numărul 1.500.000 a părăsit fabrica din Mlada Boleslav. Modelul aniversar este o Octavia Greenline albă.
Miercuri, 23 Noiembrie 2011 | Industrie

Preşedintele Seat vrea să copieze succesul Skoda

Preşedintele mărcii Seat îşi mărturiseşte nemulţumirile privind modelele pe care le comercializează şi anunţă că doreşte să schimbe soarta mărcii şi să se lupte cu francezii şi cu italienii în 2012.
Joi, 30 Iulie 2009 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... SKODA

Stiati ca Škoda este unul dintre cei doar patru constructori auto infiintati inainte de 1900? Aceasta si alte 19 informatii interesante in noul episod "Stiati ca..."

Tag-uri similare

noutati Skoda, vanzari Skoda, modele noi Seat, noutati Seat, vanzari Seat, preturi Seat, pretui Skoda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru