Nurbugring

Miercuri, 24 Octombrie 2018 | General

Jaguar XE SV Project 8 Ring Taxi: cel mai rapid sedan de pe Nurburgring este gata să-ți ofere senzații unice pe Iadul Verde

Iubitorii de senzații tari care ajung pe circuitul de la Nurburgring pot urca într-un Ring Taxi. Începând de acum, oferta Jaguar include și un XE SV Project 8, model care oferă 600 CP. Prețul pentru un tur de circuit cu cel mai rapid sedan de la Nurburgring este de 199 de euro.
Marti, 31 August 2010 | Formula 1

Cursa de la Spa-Francorchamps ar putea avea loc doar o dată la doi ani

Cursele de la Spa-Francorchamps şi Nurbugring s-ar putea desfăşura în alternanţă o dată la doi ani, din cauza problemelor financiare întâmpinate de organizatori.
Sambata, 17 Aprilie 2010 | Motorsport

Volkswagen revine la Nurbugring cu trei Scirocco GT24 CNG

Volkswagen va alinia la starul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring trei modele Scirocco GT24 CNG. Masinile utlizeaza gaz natural comprimat, iar emisiile de CO2 ale acestora au scazut cu 80 de procente.
Vineri, 10 Iulie 2009 | Formula 1

Germania, antrenamente 1: Webber se impune in fata lui Button

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp in prima sesiune de antrenamente libere de la Nurburgring, devansandu-l cu peste sase zecimi de secunda pe Jenson Button.

Tag-uri similare

Volkswagen, Germania, antrenamente, Volkswagen Scirocco, cursa de 24 de ore de la Nurburgring, Nurbugring, Scirocco GT24 CNG
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru