Opel insignia grand sport

Vineri, 24 Martie 2017 | Industrie

Opel a început să producă noul Insignia: modelul ar urma să ajungă pe străzi în această vară

Opel a dat startul producției noului Insignia la fabrica sa din Russelsheim. Constructorul german a investit 500 de milioane de euro în pregătirea pentru acest moment.
Joi, 23 Martie 2017 | Intern

Opel Insignia revine cu prețuri agresive în segmentul dominat de VW Passat: start de la 20.400 de euro

Opel își dorește să detroneze actualul lider al segmentului mediu de volum. Arma creată împotriva lui Passat se numește Insignia Grand Sport și are un preț de pornire de 20.400 de euro în România.
Marti, 21 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Noutăți despre viitorul Opel Insignia: germanii lansează divizia de personalizare Exclusive

Opel va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Geneva o nouă generație a modelului Insignia. Alături de berlină va debuta și un program de personalizare, botezat Exclusive.
Joi, 24 Noiembrie 2016 | Modele noi

Promisiuni sportive: Opel ne anunță că viitorul Insignia Grand Sport a fost dezvoltat pe circuitul de la Nurburgring

Opel a publicat noi informații despre viitorul Insignia Grand Sport, urmașul actualului Insignia. Se pare că mașina va oferi una dintre cele mai bune ținute de drum din segment, fiind dezvoltată pe circuitul de la Nurburgring.
Luni, 07 Noiembrie 2016 | Modele noi

Opel se pregătește de cel mai aglomerat an din istoria sa: 2017 ne va aduce șapte modele noi, printre care Insignia și două SUV-uri

Opel are planuri mari pentru 2017. Constructorul german pregătește o nouă generație a modelului Insignia, încă un SUV mic și un altul compact, rival al lui Nissan Qashqai.

Tag-uri similare

Opel, opel crossland x, Opel Ampera-e, Opel Vivaro, Opel Mokka X, Opel Insignia Sports Tourer, opel insignia grand sport, opel insignia country tourer, opel suv compact
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru