Paul di Resta

Miercuri, 08 Mai 2013 | Formula 1

Di Resta, convins că va obţine un podium în 2013

Paul di Resta este încrezător că va obţine "în curând" primul podium în Formula 1, după progresele înregistrate de Force India în acest sezon.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Formula 1

Di Resta: "Bahrain, probabil cea mai bună cursă din carieră"

Paul di Resta consideră că în Bahrain a avut parte de cea mai bună cursă din cariera după ce a terminat pe locul patru, chiar dacă a fost la un pas de o clasare pe podium.
Duminica, 21 Aprilie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al statului Bahrain!

Sebastian Vettel a câştigat cursa din Bahrain în faţa lui Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean după ce Fernando Alonso a avut probleme cu sistemul DRS, iar Nico Rosberg a avut un ritm modest.
Sambata, 20 Aprilie 2013 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în cursa din Bahrain!

Nico Rosberg a obţinut în Bahrain al doilea pole position din carieră şi va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.
Sambata, 20 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi i-a devansat pe cei doi piloţi Red Bull, Sebastian Vettel şi Mark Webber.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Raikkonen, cel mai rapid

Kimi Raikkonen a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain şi i-a devansat pe cei doi piloţi ai echipei Red Bull, Mark Webber şi Sebastian Vettel.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Massa, cel mai bun timp

Ferrari a ocupat primele două poziţii în prima sesiune de antrenamente din Bahrain prin Felipe Massa şi Fernando Alonso.
Joi, 18 Aprilie 2013 | F1 TOP

Avancronică Bahrain - A patra echipă câştigătoare?

Lotus, Red Bull şi Ferrari au câştigat câte o cursă în debutul sezonului 2013. A venit timpul celor de la Mercedes să triumfe în Bahrain?
Duminica, 14 Aprilie 2013 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Chinei

Fernando Alonso a câştigat la Shanghai după ce l-a depăşit pe Lewis Hamilton în turul cinci, iar podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen şi pilotul Mercedes, care a rezistat atacului furibund al lui Sebastian Vettel din ultimele tururi.
Sambata, 13 Aprilie 2013 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei

Lewis Hamilton a obţinut primul pole position pentru Mercedes în acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Kimi Raikkonen.
Sambata, 13 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 3: Sub dominaţia lui Alonso

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din China şi a fost mai rapid cu peste şase zecimi de secundă decât coechipierul său Felipe Massa.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 2: Massa, cel mai rapid

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din China şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au dominat prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai în faţa rivalilor de la Red Bull Racing.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Formula 1

Force India speră să rămână în fruntea celor de la McLaren

Paul di Resta spune că obiectivul celor de la Force India este să rămână superioară rivalilor de la McLaren în următoarele două curse.
Duminica, 24 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat dramatic cursa de la Sepang, Alonso a abandonat!

Sebastian Vettel a câştigat la Sepang după un duel memorabil cu coechipierul Mark Webber, în timp ce Lewis Hamilton a completat podiumul, iar Fernando Alonso a abandonat.
Sambata, 23 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a obţinut pe ploaie pole position-ul la Sepang!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa din Malaysia după ce a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate parţial pe ploaie şi va fi acompaniat în prima linie de Felipe Massa.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Sepang şi a fost urmat de Lewis Hamilton şi Adrian Sutil.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Raikkonen învinge picăturile de ploaie

Kimi Raikkonen a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, care a fost afectată de ploaie la jumătatea intervalului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.
Joi, 21 Martie 2013 | F1 TOP

Avancronică Malaysia - Regele furtunii

Marele Premiu al Malaysiei ar putea evidenţia o altă ordine pe grila de start decât în Australia, însă furtunile prognozate pentru fiecare zi de vineri până duminică au potenţialul de a produce surprize.

Tag-uri similare

Force India, Sutil, Paul di Resta, Hulkenberg, di Resta, Liuzzi, DTM, Campionatul German de Turisme
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru