Porsche Macan GTS

Marti, 10 Noiembrie 2020 | Romanian Roads Luxury

PORTRET: Porsche în Romanian Roads Luxury Edition: "În minte îți rămân doar două opțiuni: cumperi acum un Porsche sau vei cumpăra mai târziu un Porsche"

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin, turul țării cu mașini premium-luxury, am văzut îndeaproape la lucru Porsche Macan GTS și Porsche Cayenne Coupe. Acestea sunt impresiile jurnaliștilor care au testat modelele Porsche pe un traseu de 2.000 de kilometri.
Luni, 26 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 4: Cea mai deprimantă zi, înseninată de un gulaș și de bucuria că avem autostrăzi

George Bacovia ar fi fost invidios pe vremea care ne-a însoțit azi. A plouat ca-n Scoția și doar un gulaș secuiesc ne-a mai adus zâmbetul pe buze. La pachet cu bucățile de autostradă dintre Cluj și Timișoara.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 3: Povestea unui castel desprins din povești și drumul spre inima Transilvaniei

Ziua a treia a fost dedicată unui castel aparte desprins parcă de la Valea Loarei. Doar că este localizat în județul Alba și are o poveste impresionantă.
Sambata, 24 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 2: De la Castel Daniel prin Valea Verde până la Castel Haller. Plus o lecție aspră despre siguranța rutieră din România

Ziua a doua din Romanian Roads Luxury Edition ne-a purtat prin inima Transilvaniei. Am pornit de la Castel Daniel prin pasul Praid via Valea Verde către destinația finală a zilei: Castelul Haller. Pe parcurs am învățat și o lecție dură despre siguranța drumurilor din România după ce Porsche Macan GTS a devenit victima unui accident rutier.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Romanian Roads Luxury Edition, ziua 1: De la Conacul Manasia la istoricul Castel Daniel, în galopul a 2538 de cai putere

Am pus cheile în contactul celor șase mașini premium din Romanian Roads Luxury Edition by Michelin. Prima oprire premium a fost la Conacul Manasia. Am escaladat apoi Valea Buzăului și ne-am oprit în inima județului Covasna, la Hotel Castel Daniel, pentru prima noapte în puf.
Luni, 05 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Automarket prezintă Romanian Roads Luxury Edition by Michelin: un tur al conacelor și restaurantelor de top din România cu mașini premium-luxury

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, în luna octombrie schimbăm peisajul. Vă prezentăm Romanian Roads Luxury Edition, un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.
Miercuri, 28 Octombrie 2015 | Modele noi

Porsche Macan GTS a sosit: 360 CP și 0-100 km/h în 5.0 secunde

Porsche a prezentat noul Macan GTS, modelul care va umple spațiul dintre Macan S și Macan Turbo. Varianta de 360 CP a modelului german accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.0 secunde în compania pachetului Sport Chrono.

Tag-uri similare

Porsche, modele noi Porsche, noutati Porsche, Macan, masini noi Porsche, Porsche Macan GTS, Macan GTS, preturi Porsche, versiuni Porsche, noul Macan GTS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru