Producatori auto

Luni, 11 Septembrie 2023 | Siguranta

Spioni pe 4 roți: mașinile colectează date despre tine, inclusiv informații genetice

Potrivit unui studiu realizat de compania Mozilla, producătorii de automobile colectează mai multe informații cu caracter personal decât este necesar, inclusiv date despre viața sexuală a utilizatorilor și informații genetice.
Marti, 15 Septembrie 2020 | Industrie

Brexit: producătorii auto estimează pierderi de 110 miliarde de euro în absența unui acord între UE și Marea Britanie

Producătorii auto cer autorităților europene și britanice să ajungă la un consens privind Brexitul în cel mai scurt timp, spunând că pierderile se vor ridica la 110 miliarde de euro în 5 ani în cazul în care un acord nu va fi agreat.
Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Producătorii auto lansează un nou avertisment cu privire la lipsa unui acord în cazul Brexit: “Pierderile vor fi de câteva miliarde de euro”

Producătorii auto susțin că lipsa unui acord comercial privind Brexit-ul va provoca pierderi de câteva miliarde de euro, într-un nou avertisment cu privire la efectele negative ale ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Industrie

Studiu: producătorii auto vor fi obligaţi să-şi diminueze costurile în următorii 10 ani, iar automatizarea va crește în fabrici

Producătorii auto vor fi obligaţi în următorii 10 ani să-şi diminueze costurile, deoarece cheltuielile cu cercetarea şi dezvoltarea le reduc drastic profiturile potenţiale. În plus, rolul roboticii şi al automatizărilor în fabrici va crește exponenţial, potrivit unui studiu realizat de PwC.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Marti, 07 August 2018 | Industrie

Studiu: “Producătorii auto riscă amenzi totale de 14 miliarde de euro din partea UE dacă nu respectă țintele de emisii până în 2020”

Producătorii auto din Europa riscă să plătească amenzi totale în valoare de 14 miliarde de euro către UE dacă nu vor respecta țintele mai dure privind reducerea emisiilor până în 2020, potrivit unui studiu realizat de analiștii de la IHS Markit.
Duminica, 15 Aprilie 2018 | Industrie

Efectul Dieselgate: Uniunea Europeană vrea ca producătorii auto să fie dați în judecată mai ușor de către clienții înșelați

Uniunea Europeană pregătește mai multe măsuri de protecție pentru consumatori, astfel încât aceștia să dea în judecată mai ușor producătorii auto care îi înșală, cu referire la Volkswagen și scandalul Dieselgate.
Joi, 01 Februarie 2018 | Economic

Producătorii auto estimează o scădere ușoară a vânzărilor din Europa în 2018, după 4 ani de creștere: motivele invocate sunt normele mai stricte privind emisiile și incertitudinea legată de Brexit

Vânzările de autoturisme noi în Europa vor înregistra o scădere ușoară, de 1% în 2018, după patru ani de creștere, potrivit unei estimări a Asociației Europene a Producătorilor de Automobile (ACEA).
Joi, 07 Septembrie 2017 | Industrie

Angela Merkel îi urechează pe producătorii auto germani: “Să vă reparați greșelile și să aduceți clienții înapoi!”

Cancelarul german Angela Merkel s-a întâlnit cu producătorii auto din țară și le-a cerut să remedieze erorile făcute de industria lor, iar încrederea clienților să fie recâștigată.

Tag-uri similare

Germania, dieselgate, producatori auto, Angela Merkel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru