Angela Merkel

Vineri, 13 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Cancelarul Merkel vrea un preț pe emisiile CO2 pentru stimularea dezvoltării mașinilor electrice: “Trebuie să susținem inovația în această direcție”

Cancelarul german Angela Merkel vrea să stabilească un preț pe emisiile CO2 și spune că acest lucru va stimula inovația în dezvoltarea mașinilor electrice. Merkel consideră că toate inovațiile din domeniu ar trebui să aibă ca obiectiv reducerea emisiilor.
Joi, 07 Septembrie 2017 | Industrie

Angela Merkel îi urechează pe producătorii auto germani: “Să vă reparați greșelile și să aduceți clienții înapoi!”

Cancelarul german Angela Merkel s-a întâlnit cu producătorii auto din țară și le-a cerut să remedieze erorile făcute de industria lor, iar încrederea clienților să fie recâștigată.
Joi, 24 Octombrie 2013 | Mediu

Şeful Volkswagen: "Putem avea un milion de maşini cu propulsie alternativă pe şoselele Germaniei până în 2020"

Martin Winterkorn, şeful concernului Volkswagen, spune că ţelul Angelei Merkel, de a avea un milion de vehicule electrice pe şosele până în 2020, este realizabil doar dacă se vor lua în considerare şi hibrizii.
Miercuri, 02 Mai 2012 | General

Un german a plătit 10.165 de euro pentru Golf-ul deţinut de Angela Merkel

Un exemplar Volkswagen Golf 2 deţinut în trecut de Angela Merkel, actualul cancelar al Germaniei, a fost vândut cu suma de 10.165 de euro.
Marti, 14 Iunie 2011 | Intern

Guvernul Germaniei cere lumină în cazul presupusei vânzări a Opel

După zvonurile care anunţau o potenţială vânzare a Opel către GM, cancelarul Germaniei a cerut oficialilor americani lămurirea cât mai rapidă a situaţiei.
Marti, 17 Mai 2011 | Industrie

Cumpărătorii germani ai maşinilor electrice nu vor plăti taxă de drum timp de 10 ani

Deşi producătorii germani sunt în spatele francezilor şi japonezilor în domeniul maşinilor electrice, Germania vrea să devină prima piaţă de desfacere a acestui tip de autoturisme.
Joi, 20 August 2009 | Economic

Guvernul german sprijina Magna in cursa pentru Opel

Lupta dintre Magna si belgienii de la RHJ International se apropie de sfarsit. Statul german sprijina Magna in timp ce GM inclina catre oferta celor de la RHJ.
Duminica, 19 Iulie 2009 | Economic

GM decide saptamana viitoare noul posesor al Opel

Batalia pentru uzinele germane Opel se va da intre Magna si RHJ. General Motors va lua o decizie in ceea ce priveste cumparatorul fabricilor saptamana viitoare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru