Proiectul Oxigen

Luni, 09 Decembrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen pentru București a fost amânată până în martie 2020: "Primele două luni ale anului vor fi dedicate informării"

Primăria Capitalei a anunțat că amână până în martie 2020 introducerea taxei Oxigen pentru mașinile cu motoare sub Euro 4 și că lunile ianuarie și februarie vor fi dedicate informării populației.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen a fost aprobată: mașinile sub Euro 4 vor plăti o taxă din 2020 și vor fi interzise complet în București până în 2024

Mașinile cu motoare sub Euro 4 vor plăti o taxă pentru a circula în București începând din 1 ianuarie 2020, iar până în 2024 vor fi interzise complet în oraș. Taxa pentru mașinile Euro 4 va fi introdusă începând din 1 ianuarie 2021.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Detalii despre taxa Oxigen pentru București: verificarea mașinilor se va face cu camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului

Plata taxei Oxigen pentru București va fi verificată printr-un sistem de camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului.
Duminica, 20 Octombrie 2019 | Intern

Primarul Firea a modificat proiectul Oxigen: taxă pentru toate mașinile sub Euro 5; interzis pentru Euro 3 în centrul Capitalei

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru București. Astfel, mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.

Tag-uri similare

Bucuresti, taxa Bucuresti, vinieta Oxigen, Gabriela Firea, proiectul Oxigen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru