Vinieta Oxigen

Duminica, 13 Septembrie 2020 | Intern

Restituirea taxei Oxigen pentru București: cererile pot fi depuse online, iar banii vor fi returnați în 30 de zile lucrătoare

Primăria Capitalei a anunțat că persoanele care au plătit în avans taxa Oxigen pentru București își pot recupera banii prin depunerea unei cereri online, iar banii vor fi restituiți în termen de 30 de zile lucrătoare.
Marti, 25 Februarie 2020 | Intern

Primarul Capitalei a renunțat la Taxa Oxigen: “Cetăţenii resping ideea de restricţie”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că renunță la Taxa Oxigen după “valul uriaș de respingere”, în urma unui sondaj făcut pe Facebook și a mesajelor primite pe mail. Firea a ajuns la concluzia că “cetăţenii resping ideea de restricţie”.
Duminica, 29 Decembrie 2019 | Intern

Primăria Capitalei vrea să-i ajute pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau 2: “Vom discuta cu fiecare familie în parte”

Primăria Capitalei susține că îi va ajuta pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau Euro 2, în contextul intrării în vigoare a vinietei Oxigen. “Vom discuta cu fiecare familie în parte,” a declarat primarul Gabriela Firea.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen pentru București a fost amânată până în martie 2020: "Primele două luni ale anului vor fi dedicate informării"

Primăria Capitalei a anunțat că amână până în martie 2020 introducerea taxei Oxigen pentru mașinile cu motoare sub Euro 4 și că lunile ianuarie și februarie vor fi dedicate informării populației.
Joi, 24 Octombrie 2019 | Intern

Taxa Oxigen a fost aprobată: mașinile sub Euro 4 vor plăti o taxă din 2020 și vor fi interzise complet în București până în 2024

Mașinile cu motoare sub Euro 4 vor plăti o taxă pentru a circula în București începând din 1 ianuarie 2020, iar până în 2024 vor fi interzise complet în oraș. Taxa pentru mașinile Euro 4 va fi introdusă începând din 1 ianuarie 2021.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Intern

Detalii despre taxa Oxigen pentru București: verificarea mașinilor se va face cu camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului

Plata taxei Oxigen pentru București va fi verificată printr-un sistem de camere video în centru și prin controale aleatorii în restul orașului.
Duminica, 20 Octombrie 2019 | Intern

Primarul Firea a modificat proiectul Oxigen: taxă pentru toate mașinile sub Euro 5; interzis pentru Euro 3 în centrul Capitalei

Primarul Gabriela Firea a modificat proiectul vinietei pentru București. Astfel, mașinile sub Euro 5, indiferent de orașul unde sunt înmatriculate, trebuie să plătească vinieta Oxigen pentru a putea circula în București, iar cele sub Euro 3 nu mai au voie deloc în centrul orașului.

Tag-uri similare

Bucuresti, taxa Bucuresti, vinieta Oxigen, Gabriela Firea, proiectul Oxigen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru