PSA Peugeot-Citroen

Vineri, 06 Februarie 2015 | Modele noi

Şeful DS: "Vreau să devenim o marcă precum este Audi"

Francezii de la DS au planuri mari de viitor şi iau ca model exemplul mărcii germane Audi. Şeful proaspetei mărci premium franţuzeşti declară că vrea să vândă 15% din volumul anual total al concernului de care aparţine, după cum face şi marca din Ingolstadt.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen ar putea amâna lansarea unui model de serie echipat cu sistemul Hybrid Air

Francezii de la PSA ar putea să amâne momentul lansării unui hibrid care să funcţioneze cu aer comprimat, tirează britanicii de la Autocar citând surse din cadrul companiei.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

DS3 Fressange de la Paris, prima ediţie specială lansată de cea mai tânără marcă a PSA

DS3, cel mai popular model al gamei DS,a primit prima ediţie specială de la transformarea diviziei premium de la Citroen în marcă independentă.
Joi, 11 Decembrie 2014 | Industrie

PSA anunţă o investiţie de 150 de milioane de euro în fabrica lui 208

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 150 de milioane de euro în fabrica responsabilă de producţia lui C3, 208 şi DS3. În ciuda investiţiei, uzina va produce maşini pe o singură linie începând cu anul 2015.
Vineri, 24 Octombrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen caută un partener dornic să împrumute sistemul lor Hybrid Air

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen se declară interesaţi de un parteneriat cu un alt concern dornic să folosească sistemul Hybrid Air.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen renunţă la 300 de salariaţi, echivalentul a jumătate de schimb, de la o fabrică din Franţa

Sindicaliştii uzinei PSA Peugeot-Citroen i-au informat pe cei de la Reuters cu privire la o nouă serie de concedieri în cadrul uzinei din Sochaux, urmând să fie eliminat jumătate de schimb.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen a revenit la profit pentru prima oară după trei ani de pierderi

Concernul francez PSA Peugeot-Citroen a reuşit să revină la profit în primele şase luni ale anului curent. Rezultatul pozitiv al francezilor vine după trei ani de pierderi.
Joi, 26 Iunie 2014 | Industrie

Peugeot va elimina din gamă modelele 807 şi 207 Plus

Peugeot se pregăteşte să renunţe la modelele 807 şi 207 Plus. Acestea nu vor primi înlocuitori, producătorul francez eliminând modelele respective din gamă pentru că au vânzări slabe şi nu este rentabilă păstrarea lor în producţie.
Joi, 12 Iunie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va investi 300 de milioane de euro pentru modernizarea unei fabrici din Franţa

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au anunţat o investiţie de 300 de milioane de euro la a doua fabrică a lor din Hexagon, uzina din Mulhouse. Aceasta va fi restructurată şi va construi un model de segment C şi două modele de segment D.
Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Joi, 08 Mai 2014 | Modele noi

Peugeot vrea să crească preţurile la nivelul modelelor Volkswagen: "Maşinile noastre sunt la fel de bune"

Carlos Tavares, şeful concernului PSA Peugeot-Citroen, vrea să elimine decalajul de preţ dintre modelele Peugeot şi omoloagele lor din gama Volkswagen. Până în 2020, marca din Sochaux va avea preţuri la acelaşi nivel cu cele ale competitorului din Wolfsburg.
Miercuri, 07 Mai 2014 | Industrie

Citroen va avea un nou şef de la 1 iunie

Linda Jackson va deveni noul CEO al mărcii Citroen, anunţă oficialii companiei franţuzeşti. În prezent, Jackson ocupă funcţia de şef al diviziei Citroen din Regatul Unit şi Irlanda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ia în considerare întoarcerea pe piaţa americană

Francezii de la PSA se gândesc să revină pe piaţa din Statele Unite ale Americii. Reprezentanţii concernului spun că nu vor face nicio mişcare în acest sens până când nu vor finaliza procesul de restructurare a companiei şi de împrospătare a gamei.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | Modele noi

Citroen Jumper primeşte şi el o restilizare

Francezii de la Citroen au aplicat şi ei un facelift în gama de utilitare Jumper, preluând toate schimbările care au debutat pe Peugeot Boxer.
Luni, 14 Aprilie 2014 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen va înjumătăţi numărul de modele din gamă pentru a reveni la profit

Portofoliul PSA Peugeot-Citroen va fi redus de la 45 la 26 de modele pentru a facilita revenirea concernului la profit. Noul CEO al corporaţiei, Carlos Tavares, este responsabil de planul de restructurare.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Industrie

Schimbări importante în fruntea PSA Peugeot-Citroen: după 118 ani de "domnie", familia Peugeot pierde şefia Consiliul de Administraţie în favoarea fostului director Airbus

Louis Gallois va conduce Consiliul de Administraţie al companiei PSA Peugeot-Citroen, şefia de 118 ani a familiei Peugeot fiind întreruptă astfel prin implicarea statului francez şi a companiei chineze Dongfeng, cel mai nou acţionar PSA.
Marti, 25 Februarie 2014 | Modele noi

Carlos Tavares, fostul COO Renault, are planuri ambiţioase pentru PSA Peugeot-Citroen

Carlos Tavares va deveni, oficial, noul CEO al grupului PSA Peugeot-Citroen în data de 31 martie. Tavares vrea modele competitive pentru rivalul Volkswagen, dar şi consolidarea brandului premium DS.
Vineri, 21 Februarie 2014 | Industrie

Comisia Europeană: "Guvernul Franţei are dreptul să devină acţionar la PSA Peugeot-Citroen"

Comisia Europeană a dat acordul de principiu pentru tranzacţia anunţată de francezii de la PSA Peugeot-Citroen, prin care statul francez se angaja să cumpere 14% din acţiunile companiei pentru a întări situaţia acesteia.
Miercuri, 19 Februarie 2014 | Industrie

Schimbări la Peugeot: chinezii de la Dongfeng şi statul francez au cumpărat 28% din acţiuni

Familia Peugeot nu mai este acţionarul principal al PSA Peugeot-Citroen. Acum, aceştia au 14% din acţiunile companiei, la fel ca statul francez şi chinezii de la Dongfeng, noii investitori.
Luni, 10 Februarie 2014 | Tehnologie

BMW, Fiat, Ford, Mercedes, VW, Volvo, GM, Renault şi PSA vor lucra împreună la maşini autonome

Nouă dintre cei mai importanţi constructori auto vor testa în Wolfsburg maşini care se conduc singure. proiectul va dura 42 de luni şi promite că finalizarea sa va aduce primele maşini autonome de serie din lume.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, Mitsubishi, PSA Peugeot-Citroen, Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugeot ion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru