PSA Peugeot-Citroen

Joi, 16 Februarie 2017 | Industrie

Cum ar arăta Opel sub umbrela PSA Peugeot - Citroen: marca germană și-ar păstra propria identitate și conducere

Opel ar urma să-și păstreze propria identitate și structură de conducere chiar dacă va fi cumpărată de PSA Peugeot - Citroen, potrivit unor surse apropiate grupului francez.
Joi, 11 August 2016 | Economic

Au vrut Brexit, acum trag ponoasele: Citroen, Peugeot și DS majorează prețurile mașinilor în Marea Britanie

Grupul francez Pugeot-Citroen este primul care anunță majorări de prețuri pentru mașinile sale vândute în Marea Britanie.
Luni, 13 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Grupul PSA Peugeot - Citroen anunţă progrese pentru maşinile electrice: autonomii mai mari şi timpi de încărcare mai mici

Peugeot, Citroen şi DS vor lansa maşini electrice şi hibride cu baterii de capacităţi mai mari şi cu timpi de încărcare mai mici.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Premii auto

Italienii au luat potul. Cel mai bun motor al anului 2016 este produs de Ferrari: V8 Biturbo de 3.9 litri

Premiile International Engine of the Year și-au desemnat și în acest an câștigătorii. După ce în ultimii ani premiul mare a mers la motoare de cilindree mică, în 2016 Ferrari este constructorul care a primit distincția supremă pentru un V8 Biturbo lansat anul trecut pe piață.
Vineri, 27 Mai 2016 | Industrie

Fiat exclude o alianţă cu grupul PSA Peugeot Citroen: "Nu se potriveşte cu obiectivele noastre"

Fiat a negat zvonurile că va fi cumpărată parţial de compania chineză Guangzhou şi a exclus ipoteza unui parteneriat cu grupul PSA Peugeot - Citroen, chiar dacă statul francez va vinde până la 14% din acţiuni.
Joi, 26 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

În pas cu moda: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in până în 2021

Grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa 4 modele electrice şi 7 hibrizi plug-in între 2019-2021 pe baza a două platforme dezvoltate în acest scop.
Vineri, 13 Mai 2016 | Masini electrice si hibride

O nouă ofensivă electrică: grupul PSA Peugeot - Citroen va lansa primul model electric în 2019

Grupul PSA Peugeot - Citroen a semnat un parteneriat cu constructorul chinez Dongfeng pentru a lansa mai multe modele electrice. Primul dintre ele va apărea pe piaţă în 2019.
Luni, 18 Aprilie 2016 | Masini autonome

Mașinile care se conduc singure există: doi piloți au mers de la Paris la Amsterdam fără să atingă volanul

Două exeplare Citroen C4 Picasso, echipate cu tehnologie de rulare autonomă, au parcurs distanța dintre Paris și Amsterdam fără ca cei doi piloți să intervină asupra comenzilor.
Luni, 22 Iunie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen urmează modelul Renault și va deschide o fabrică in Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor investi 557 de milioane de euro într-o fabrică din Maroc. Peugeot va construi mașini și motorizări pentru piețele din Africa și Orientul Mijlociu.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Industrie

Planurile lui Sergio Marchionne pentru o alianță cu General Motors scârțâie, dar există și o soluție de avarie: Peugeot-Citroen

Sergio Marchionne își dorește o alianță cu un alt gigant din industria auto pentru a reduce costurile de producție ale modelelor sale. General Motors nu se arată interesați de o înțelgere cu italienii, însă există și un plan de rezervă.
Vineri, 22 Mai 2015 | Industrie

După exemplul Renault, francezii de la PSA Peugeot-Citroen vor să deschidă o fabrică în Maroc

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen iau în considerare deschiderea unei fabrici în Maroc, declară surse apropiate de companie. În Maroc au fabrică şi conaţionalii lor de la Renault.
Vineri, 08 Mai 2015 | Modele noi

PSA şi Ford continuă parteneriatul pentru dezvoltarea de motoare diesel

Colaborarea dintre Ford şi PSA Peugeot-Citroen pe segmentul motorizărilor diesel de 1.4 şi 1.6 litri va fi prelungită, titrează Automotive News.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Carlos Tavares: "Viitoarele vehicule electrice de la Peugeot-Citroen vor fi mai ieftine şi vor avea o autonomie mai mare"

Carlos Tavares, CEO-ul PSA Peugeot-Citroen, promite o platformă nouă pentru modelele de segment A şi B, care va da naştere unei noi generaţii de vehicule electrice, mai ieftine şi cu o autonomie mărită faţă de propunerile anterioare.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen exclude posibilitatea unui parteneriat cu Fiat Chrysler

Carlos Tavares, şeful PSA Peugeot-Citroen, a negat zvonurile privind o potenţială colaborare cu Fiat Chrysler Automobiles sau cu oricare alt producător de automobile în viitorul apropiat.
Luni, 20 Aprilie 2015 | Industrie

Marca DS se va concentra pe sistemele hibride, nu pe caii putere ai modelelor din ofertă

Modelele mărcii DS nu vor dezvolta mai mult de 300 CP, anunţă oficialii companiei, urmând să fie prioritare trenurile de propulsie hibride şi eficienţa energetică.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Modele noi

Citroen pregăteşte schimbarea numelor modelelor din gamă: Cactus şi Picasso sunt singurele care ar putea avea locul asigurat

Francezii de la Citroen se pregătesc să schimbe numele folosite de anumite modele din gamă. Momentan, doar sunt studiate efectele eventualelor schimbări şi sunt căutate numele cu rezonanţă din oferta actuală.
Luni, 23 Martie 2015 | Economic

PSA Peugeot-Citroen ar putea să atingă mai devreme obiectivul de profitabilitate stabilit pentru 2018

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen sunt pe cale să-şi atingă în avans obiectivul de profit operaţional stabilit pentru anul 2018, anunţă Jean-Baptiste de Chatillion, CFO-ul companiei.
Miercuri, 04 Martie 2015 | GENEVA 2015

DS a debutat la Geneva ca marcă independentă de Citroen

Francezii de la DS s-au prezentat în propriul lor stand de la Salonului Auto de la Geneva în calitate de marcă independentă, marcând prima apariţie publică de la "despărţirea" de Citroen.
Marti, 24 Februarie 2015 | Modele noi

PSA Peugeot-Citroen anunţă lansarea unui nou model DS în segmentul mic

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a anunţat că va produce un model premium de clasă mică într-una din uzinele sale din Franţa. Acesta va lua naştere sub brandul DS, dar nu va înlocui actualul DS3.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

DS5 renunţă la sigla Citroen şi primeşte un facelift minor

Odată cu separarea gamei DS de marca Citroen, a venit rândul lui DS5 să renunţe la sigla mărcii care l-a creat. Odată cu această schimbare, a venit rândul unui facelift subtil.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, Mitsubishi, PSA Peugeot-Citroen, Mitsubishi i-MiEV, Citroen C-Zero, Peugeot ion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru