Peugeot ion

Joi, 22 Mai 2014 | Modele noi

Schimbări la PSA: C3 ar putea fi produs în Slovacia, iar electricele ar putea fi eliminate din gamă

Francezii de la PSA Peugeot-Citroen au început să treacă în revistă toate proiectele în derulare în vederea unei restructurări masive. Printre modelele care ar putea să fie eliminate din gamă se numără şi Citroen C-Zero şi Peugeot iOn, construite în parteneriat cu Mitsubishi. Pe lângă asta, producţia lui C3 ar putea fi mutată în Slovacia din motive de costuri.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | General

Mitsubishi şi PSA recheamă 14.700 unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru probleme de frânare

Mitsubishi şi PSA Peugeot Citroen fac cel mai mare recall al modelelor electrice din istorie. Ei au anunţat că vor rechema în service 14.700 de unităţi i-MiEV, iOn şi C-Zero pentru o defecţiune a sistemului de frânare.
Miercuri, 23 Februarie 2011 | Siguranta

EuroNCAP a testat şapte modele noi - iată rezultatele!

Belgienii de la EuroNCAP au prezentat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru şapte modele noi. Noutatea o reprezintă testarea primelor vehicule electrice de serie oferite în Europa.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Peugeot plusează cu noul 508 şi concepte noi

Peugeot atacă segmentul mediu cu noua generaţie a modelului 508, în variantele sedan şi break. La standul francezilor şi-au făcut loc electricul iOn şi conceptul HR1.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot prezintă noul iOn, primul său vehicul electric

Primul vehicul electric de la Peugeot s-a arătat în versiunea de producţie şi va debuta public la Salonul Auto de la Paris. Peugeot iOn va costa 29.950 de euro în Franţa şi are o autonomie de 150 de kilometri cu o încărcare de 6 ore.
Miercuri, 10 Martie 2010 | Modele noi

Mitsubishi va construi 100.000 de vehicule electrice pentru Peugeot si Citroen

Parteneriatul dintre Mitsubishi si Grupul PSA Peugeot Citroen a fost extins prin marirea comenzii de vehicule electrice pe care le vor cumpara francezii. Acestia au nevoie de 100.000 de unitati, pe care ar trebui sa le vanda in patru ani.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Noutatile din standul Peugeot - SR1, Concept 5 si iOn

Francezii de la Peugeot au adus numeroase concepte si modele noi in standrul lor, dar exponatele cele mai fotografiate au fost SR1 Concept, Concept 5 By Peugeot si microcarul electric iOn.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Industrie

PSA Peugeot-Citroen ar putea prelua 50% din Mitsubishi

Grupul francez se afla in discutii cu partenerii de la Mitsubishi pentru a prelua un pachet de actiuni cuprins intre 30 si 50 de procente. Oficialii japonezi au confirmat existenta unor tratative.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Modele noi

Clientii Peugeot se pot inscrie pe lista de comenzi a modelului iOn

Lista de pre-comenzi pentru Peugeot iOn a fost deschisa de catre cei de la Peugeot cu un an inainte de debutul pe piata al acestui vehicul electric.
Marti, 10 Noiembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Citroen C-Zero, fratele electric al lui Mitsubishi iMiEV

Citroen a dezvaluit astazi primul sau vehicul electric destinat productiei de masa, botezat C-Zero si bazat pe actualul Mitsubishi iMiEV.
Luni, 02 Noiembrie 2009 | Industrie

Mitsubishi va prelungi acordul sau cu Peugeot si Citroen

Presedintele Mitsubishi s-a aratat interesat de prelungirea contractului de productie de SUV-uri semnat cu francezii de la PSA. Cei trei producatori ar putea crea si o versiune europeana a lui i-MiEV, vanduta sub marca Peugeot.

Tag-uri similare

Citroen, Peugeot, productie, Salon Auto, Geneva, Mitsubishi, Salonul Auto Geneva, vehicule electrice, Geneva 2010, Citroen DS3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru