Record Volkswagen

Joi, 06 Februarie 2020 | General

Volkswagen țintește un nou record: prototipul electric ID R va încerca să doboare timpul de referință stabilit de un monopost de Formula 1 pe Sonoma Raceway

Oficialii Volkswagen au anunțat că anul acesta vor participa la Sonoma Speed Festival din California, SUA, alături de prototipul electric ID R. Nemții vor să stabilească un nou timp de referință pe circuitul american și să doboare actualul record deținut de monopostul Mercedes.
Joi, 09 Iulie 2015 | General

Volkswagen Golf 2.0 TDI stabilește un record de consum în SUA: 2.89 litri la sută

Volkswagen a stabilit un record de consum în SUA cu un Golf 2.0 TDI Clean Diesel. Modelul a obținut un consum de 2.89 litri la sută pe o călătorie de peste 13.000 de kilometri.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Industrie

Volkswagen Group a produs 200 de milioane de autovehicule

Printre lansările care au curs lanț la seara Grupului Volkswagen de la Salonul Auto de la Paris, concernul german a anunțat și un record de producție: 200 de milioane de unități fabricate în Europa.
Luni, 22 Septembrie 2014 | General

Recordmenul Rainer Zietlow pleacă într-o nouă expediţie: 3 continente străbătute în 10 zile cu un Volkswagen Touareg V6 TDI

Un recordman va porni într-o expediţie de 17.000 de kilometri alături de un Volkswagen Touareg V6 TDI. Pentru fiecare kilometru parcurs în cele 10 zile ale expediţiei, aventurierul va dona 20 de eurocenţi unei organizaţii umanitare.
Joi, 21 Iulie 2011 | General

Volkswagen Touareg a stabilit cea mai rapidă traversare a celor două Americi

Volkswagen Touareg şi echipa lui Rainer Zietlow deţin recordul mondial pentru cea mai rapidă traversare a autostrăzii Pan-Americana, cea mai lungă autostradă din lume.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, modele noi Volkswagen, Volkswagen Touareg, Volkswagen TDI, VW TDI, record Volkswagen, Touareg TDI, Touareg V6 TDI, 3.0 TDI V6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru