Renault Zoe e-Sport

Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe RS ar putea debuta în următorii trei ani: "Trebuie să găsim o soluție astfel încât mașinile de performanță să fie acceptate în continuare de societate"

Renault ar putea lansa o versiune de performanță bazată pe actuala generație Zoe. Conform declarațiilor lui Ali Kasai, vice-președinte executiv Renault pentru linia de produse, modelul ar trebui să ajungă pe piață până în 2022.
Joi, 10 Octombrie 2019 | Modele noi

Renault ar putea dezvolta o versiune RS pentru hatchback-ul electric Zoe: modelul ar urma să înlocuiască Clio RS

Renault analizează posibilitatea de a dezvolta o versiune sportivă RS pentru hatchback-ul electric Zoe care să înlocuiască în gamă actualul Clio RS, ca urmare a necesității de a adopta tehnologii electrice.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Renault nu exclude posibilitatea lansării unui model electric de performanță: conceptul Zoe e-Sport cu 460 CP a deschis apetitul fanilor

Oficialii Renault nu exclus posibilitatea dezvoltării unui Hot Hatch electric. Zoe e-Sport, conceptul lansat în 2017, a anticipat un astfel de model. Prototipul electric oferea 460 CP și putea accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.2 secunde.
Joi, 27 Aprilie 2017 | General

Renault Zoe e-Sport accelerează de la 0 la 100 de km/h în 3.2 secunde, adică mai repede decât un monopost de Formula E

Renault a anunțat pe contul său de Twitter că prototipul Zoe E-Sport pe care l-am văzut la Salonul de la Geneva accelerează mai repede decât un monopost de Formula E.
Miercuri, 08 Martie 2017 | GENEVA 2017

GENEVA 2017 LIVE: Top 10 concepte care ne arată viitorul mașinilor. Imagini de la standuri

Mercedes AMG GT, Peugeot Instinct și Volkswagen Sedric sunt câteva dintre conceptele care ne-au atras atenția la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

Tag-uri similare

Mercedes AMG GT, Renault Zoe e-Sport, Citroen C-Aircross, Honda Neuv, Hyundai FE Fuel Cell, Peugeot Instinct, Volkswagen Sedric, Audi Q8 Sport, Bentley EXP12 Speed 6e, Ssangyong XAVL
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru