Rivian r1t

Luni, 12 Iulie 2021 | Industrie

Producătorul de mașini electrice Rivian debarcă în Europa la începutul anului 2022

Producătorul de mașini cu zero emisii Rivian a confirmat debutul pe piața europeană "cândva la începutul anului 2022". Anunțul a fost făcut prin intermediu unui email, transmis mai multor potențiali clienți de pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Tesla a primit undă verde pentru a intenta un proces rivalilor de la Rivian

Tesla susține că foști angajați ai companiei au dezvăluit detalii secrete producătorului de mașini electrice Rivian. Aceste detalii ar putea fi folosite în dezvoltarea de noi modele.
Miercuri, 24 Aprilie 2019 | Industrie

Ford anunță o investiție de 500 de milioane de dolari în start-up-ul american Rivian: parteneriatul va da naștere unui vehicul electric în gama Ford

Ford investește 500 de milioane de dolari în Rivian, start-up-ul din SUA care la finalul anului trecut lansa pick-up-ul electric R1T. Anunțul vine la scurt timp după decizia Amazon de a investi 700 de milioane de dolari în proiectele Rivian.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Pininfarina pregătește un super-SUV electric: constructorul va colabora cu americanii de la Rivian, dezvoltatorii unui pick-up electric de 750 CP

Automobili Pininfarina vrea să construiască un super-SUV electric. Modelul ar urma să poarte numele de PF1, iar arhitectura acestuia va fi preluată din gama start-upului american Rivian, producătorul unui pick-up electric cu autonomie de peste 640 de kilometri.

Tag-uri similare

SUV, SUV electric, Pininfarina, rivian, rivian r1t, rivian r1s, pininfarina pf0, suv pininfarina, pininfarina pf1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru