Seat Leon ST

Marti, 28 Ianuarie 2020 | Modele noi

Seat Leon ajunge la a patra generație: motorizări mild-hybrid și plug-in hybrid și pachet tehnologic de top

Modelul compact al celor de la Seat se lansează într-o nouă generație. Modificările estetice ale lui Leon sunt vizibile, iar cele tehnice și tehnologice sunt pe alocuri radicale.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Noua generație Seat Leon va avea versiune plug-in hybrid de 245 de cai putere: sistemul va fi preluat de la conceptul Formentor

Seat a confirmat că viitoarea generație Leon va primi o variantă plug-in hybrid de 245 de cai putere, în timp ce versiunile de performanță Cupra Leon și Cupra Leon ST vor avea de asemenea sisteme de propulsie PHEV.
Vineri, 25 August 2017 | Economic

Actualul Seat Leon, colacul de salvare al brandului spaniol: actuala generație a devenit cea mai vândută din toate timpurile

Actuala generație Seat Leon a adunat peste 680.000 de clienți în cei cinci ani de existență. A devenit astfel cea mai bine vândută generație Leon.
Joi, 14 Mai 2015 | General

Seat Leon ST Cupra devine cel mai rapid break pe Nurburgring

Seat Leon ST Cupra a reuşit să doboare timpul record al lui Audi RS4 Avant B7 pe celebrul Nurburgring. Cel mai rapid break pe Iadul Verde anunţă un timp de 7:58 pe circuitul de 21 kilometri, titrează Top Gear.
Vineri, 31 Ianuarie 2014 | Intern

Preţuri Seat Leon ST în România: start de la 15.150 euro

Importatorul Seat în România a anunţat preţurile noului Leon ST, prima versiune break a compactei iberice. Cea mai ieftină versiune, 1.2 TSI 86 CP Reference, costă 15.150 euro cu TVA inclus.
Luni, 22 Iulie 2013 | FRANKFURT 2013

Seat Leon ST, primele imagini ale break-ului compact al ibericilor

Seat a prezentat imaginile oficiale ale versiunii ST a lui Leon, a treia versiune de caroserie a compactei iberice. Debutul public este programat pentru Salonul de la Frankfurt.

Tag-uri similare

Seat, Frankfurt, Salonul Auto Frankfurt, Seat Leon, Frankfurt 2013, modele noi Seat, noutati Seat, poze Seat, Seat Leon ST, Leon ST
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru