Sebastian Vettel

Miercuri, 23 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Vettel anticipează performanțe majore din partea lui Mick Schumacher: "Poate deveni un star al Formulei 1, dar are nevoie de timp"

Sebastian Vettel consideră că Mick Schumacher va avea nevoie de timp pentru a deveni un pilot de referință în Formula 1 și susține că nu se simte sub presiune să câștige titlul pentru Ferrari.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Ferrari a dominat testele din Abu Dhabi: Vettel și Leclerc, cei mai buni timpi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au stabilit cei mai buni timpi în cele două zile de teste de la Abu Dhabi, în care piloții au evaluat pneurile pe care le va furniza Pirelli în sezonul următor.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Vettel are nevoie de o pauză după sezonul 2018: "A fost un an dificil"

Sebastian Vettel vrea să ia o pauză după un sezon 2018 dificil în care nu a reușit să se impună în fața rivalilor de la Mercedes, care și-au adjudecat ambele titluri mondiale.
Sambata, 10 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Brazilia în fața lui Vettel! Bottas și Raikkonen ocupă a doua linie a grilei

Lewis Hamilton l-a învins pe Sebastian Vettel în lupta pentru pole position cu numai 0.093 secunde, în timp ce Valtteri Bottas va pleca de pe locul trei din fața lui Kimi Raikkonen.
Joi, 08 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Braziliei: titlul constructorilor, singura miză pentru Mercedes și Ferrari

Mercedes și Ferrari luptă pentru titlul constructorilor în cursa de la Interlagos, după ce Lewis Hamilton și-a adjudecat un nou trofeu la piloți.
Vineri, 02 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Vettel: "Ferrari nu a avut un monopost dominat la nicio cursă din 2018"

Sebastian Vettel susține că Ferrari nu a avut un monopost dominat în niciuna dintre cursele din acest sezon, în ciuda percepției care există cu privire la performanțele Scuderiei.
Miercuri, 31 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel și Ferrari se concentrează pe titlul constructorilor: "Trebuie să le arătăm celor de la Mercedes de ce vom fi în stare în 2019"

Sebastian Vettel și Ferrari se concentrează pe obținerea titlului la constructori pentru a le demonstra celor de la Mercedes că vor avea o viață grea în sezonul viitor.
Luni, 29 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel admite că ratarea titlului este dureroasă: "Este un moment oribil"

Sebastian Vettel a admis că ratarea titlului mondial în favoarea lui Lewis Hamilton este dureroasă, însă la finalul cursei a felicitat inginerii Mercedes pentru performanța obținută.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic! Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de final

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului după ce l-a depășit la start pe Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a cucerit al cincilea titlu mondial din carieră după ce a terminat pe locul patru.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului: Hamilton are nevoie de locul 7 pentru al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton consideră că titlul pe care îl va obține în acest an va fi cel mai important din întreaga sa carieră, în condițiile în care un loc șapte în cursa din Mexic îi va asigura un nou trofeu indiferent de rezultatul lui Sebastian Vettel.
Marti, 23 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel admite că are o parte de vină pentru ratarea titlului: "Nu am nicio problemă să-mi asum greșelile"

Sebastian Vettel a admis că a comis greșeli care au influențat lupta pentru titlul mondial, însă insistă că monopostul Ferrari nu a fost suficient de rapid.
Joi, 18 Octombrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite: Hamilton, la un pas de al cincilea titlu mondial

O victorie pe circuitul de la Austin și locul 3 pentru Sebastian Vettel vor fi suficiente pentru ca Lewis Hamilton să devină pentru a cincea oară campion mondial la finalul Marelui Premiu al Statelor Unite de la sfârșitul acestei săptămâni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Octombrie 2018 | F1 TOP

Vettel admite că Ferrari pierde titlurile din cauza propriilor greșeli: "Le-am făcut munca mai ușoară celor de la Mercedes"

Sebastian Vettel admite că greșelile comise în ultimele curse de Ferrari au ușurat misiunea celor de la Mercedes de a câștiga cele două titluri mondiale.
Duminica, 07 Octombrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, victorie ușoară la Suzuka! Vettel, doar locul 6 după un acroșaj cu Verstappen

Lewis Hamilton a câștigat fără emoții în Japonia și și-a consolidat prima poziție în clasament după ce Sebastian Vettel a terminat doar pe locul 6 în urma unui acroșaj cu Max Verstappen în debutul cursei.
Sambata, 06 Octombrie 2018 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Suzuka în fața lui Bottas! Vettel, doar locul 9 după o strategie greșită și o eroare de pilotaj

Lewis Hamilton l-a învins pe Valtteri Bottas în lupta pentru pole position în Japonia, în timp ce Sebastian Vettel va pleca de pe locul nouă în urma unei greșeli de strategie și a unei ieșiri în decor.
Vineri, 05 Octombrie 2018 | F1 TOP

Mercedes a dominat antrenamentele de la Suzuka: Hamilton, cel mai bun timp. Ferrari, la aproape o secundă în urmă

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente libere din Japonia, în timp ce Sebastian Vettel a fost cu aproximativ o secundă mai lent.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Intern

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei: Hamilton "înțeapă" Ferrari în privința ordinelor de echipă

Lewis Hamilton este surprins că Ferrari nu a optat încă pentru ordine de echipă în acest sezon, în timp ce Sebastian Vettel insistă că ipoteza potrivit căreia Scuderia a avut un monopost mai competitiv decât Mercedes a fost o iluzie.
Joi, 27 Septembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Rusiei: victoria, obligatorie pentru Vettel în lupta pentru titlu cu Hamilton

Sebastian Vettel are nevoie de o victorie în Rusia pe circuitul pe care Mercedes a câștigat toate cursele pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial cu Lewis Hamilton.
Joi, 20 Septembrie 2018 | F1 TOP

Vettel are planuri ambițioase pentru a obține titlul: "Obiectivul este să câștigăm toate cele șase curse rămase"

Sebastian Vettel și-a stabilit ca obiectiv să câștige toate cele șase curse care au mai rămas din acest sezon pentru a obține titlul mondial indiferent de rezultatele lui Lewis Hamilton.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monza după un acroșaj la start cu Vettel și o depășire asupra lui Raikkonen. Bottas a completat podiumul

Lewis Hamilton a triumfat la Monza după ce a scăpat de un acroșaj cu Sebastian Vettel la start și după ce l-a depășit pe liderul Kimi Raikkonen cu numai 8 tururi înainte de finalul cursei. Vettel a terminat doar pe locul cinci.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru