Sebastian Vettel

Marti, 17 Martie 2020 | F1 TOP

Renault analizează opțiunile pentru sezonul 2021 în cazul plecării lui Ricciardo: Vettel ar putea fi pe lista scurtă a francezilor

Renault nu exclude posibilitatea unui acord cu Sebastian Vettel pentru sezonul 2021 în cazul în care Daniel Ricciardo va pleca de la echipă, însă are și opțiunea unui pilot tânăr din propria academie.
Vineri, 28 Februarie 2020 | F1 TOP

Ferrari susține că va finaliza "foarte curând" negocierile cu Vettel pentru un nou contract: "Am început discuțiile"

Ferrari a început negocierile cu Sebastian Vettel pentru semnarea unui nou contract și anticipează că discuțiile vor fi încheiate pozitiv "foarte curând".
Joi, 27 Februarie 2020 | F1 TOP

Vettel, cel mai bun timp în dimineața celei de-a doua zile de teste de la Barcelona: programul echipelor, bulversat de ploaie

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața celei de-a doua zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, în care piloții Mercedes, Red Bull și Ferrari au ieșit în decor.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Leclerc exclude un nou acroșaj cu Vettel pe circuit: "Ne-am maturizat, astfel de incidente nu se vor mai întâmpla"

Charles Leclerc susține că nu va mai avea parte de acroșaje cu Sebastian Vettel precum cel din cursa din Brazilia, întrucât ambii piloți s-au maturizat și vor fi capabili să evite astfel de incidente.
Joi, 05 Decembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc ar accepta să fie coechipier cu Hamilton: "Întotdeauna ai ceva de învățat de la campioni"

Charles Leclerc susține că ar accepta să fie coechipier cu Lewis Hamilton, în mijlocul speculațiilor că Ferrari a inițiat o serie de discuții cu pilotul rivalilor de la Mercedes.
Duminica, 24 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Ferrari susține că a clarificat lucrurile între Vettel și Leclerc după acroșajul din Brazilia: "Singurul lucru care contează este ca Ferrari să câștige"

Ferrari susține că a clarificat lucrurile între Sebastian Vettel și Charles Leclerc în urma acroșajului din finalul cursei de la Interlagos care a condus la abandonul celor doi.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Efectele incidentelor din Brazilia: Hamilton a pierdut podiumul. Nicio acțiune împotriva lui Leclerc și Vettel după un duel "prostest"

Lewis Hamilton a fost penalizat cu 5 secunde în cursa din Brazilia și a pierdut ultimul loc pe podium în favoarea lui Carlos Sainz, în timp ce comisarii nu au dictat nicio sancțiune împotriva lui Charles Leclerc și Sebastian Vettel în urma unui duel "prostesc".
Luni, 21 Octombrie 2019 | F1 TOP

Vettel își laudă coechipierul: "Leclerc este rapid și m-a ajutat să înțeleg mai bine monopostul Ferrari"

Sebastian Vettel consideră că Charles leclerc este un pilot rapid și își laudă coechipierul pentru ajutorul acordat să înțeleagă mai bine caracteristicile monopostului Ferrari.
Duminica, 13 Octombrie 2019 | F1 TOP

Ferrari a obținut la Suzuka al cincilea pole position consecutiv: Vettel și Leclerc vor pleca din prima linie a grilei de start

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Suzuka și va fi urmat de coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în timp ce Mercedes a monopolizat a doua linie a grilei prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Duminica, 29 Septembrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Rusia după un abandon al lui Vettel! Bottas și Leclerc completează podiumul

Lewis Hamilton a obținut în Rusia prima victorie după pauza de vară ca urmare a unui abandon suferit de Sebastian Vettel și a unei strategii riscante pentru Charles Leclerc care nu a avut efect.
Sambata, 28 Septembrie 2019 | F1 TOP

Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv în Formula 1! Hamilton îl învinge pe Vettel în lupta pentru locul doi

Charles Leclerc a obținut în Rusia al patrulea pole position consecutiv și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lewis Hamilton, care a reușit să-l învingă pe Sebastian Vettel cu numai 0.023 secunde.
Marti, 24 Septembrie 2019 | F1 TOP

Formula 1 ar putea experimenta în 2020 un nou format pentru calificări: "grila inversată" este deja criticată vehement de Hamilton și Vettel

Formula 1 intenționează să introducă un format nou pentru calificările la unele curse din sezonul 2020, iar una dintre opțiuni este inversarea grilei de start. Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au criticat deja vehement propunerea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 22 Septembrie 2019 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Singapore după ce l-a depășit la boxe pe Leclerc! Verstappen a completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria în Singapore după ce l-a depășit pe coechipierul său de la Ferrari, Charles Leclerc, în urma singurei opriri la boxe. Max Verstappen a completat podiumul în fața celor doi piloți Mercedes, Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Luni, 09 Septembrie 2019 | F1 TOP

Vettel, la un pas să fie suspendat o cursă în Formula 1: pilotul Scuderiei Ferrari a acumulat 9 puncte de penalizare din 12

Sebastian Vettel riscă să fie suspendat o cursă dacă va comite o nouă greșeală majoră într-una dintre următoarele trei curse, după eroarea din Marele Premiu al Italiei.
Luni, 19 August 2019 | F1 TOP

Ferrari are încă încredere în Vettel: "Obiectivul său rămâne să câștige titlul mondial pentru Scuderia"

Oficialii Ferrari își exprimă în continuare încrederea în Sebastian Vettel, despre care afirmă că rămâne determinat să obțină titlul mondial alături de echipă, în ciuda unui debut modest de sezon.
Miercuri, 14 August 2019 | F1 TOP

Leclerc admite superioritatea lui Vettel: "Germanul gestionează mai bine pneurile"

Charles Leclerc admite că Sebastian Vettel gestionează mai bine pneurile, ceea ce îi permite să obțină rezultate mai bune în acest sezon.
Duminica, 11 August 2019 | F1 TOP

Vettel: "Ambiția noastră este să controlăm cursele de Formula 1, dar suntem departe de asta"

Sebastian Vettel afirmă că ambiția Scuderiei Ferrari este să domine cursele de Formula 1, însă admite că în prezent echipa este departe de acest obiectiv.
Sambata, 03 August 2019 | F1 TOP

Verstappen relansează lupta pentru titlu: pilotul Red Bull a obținut pole position-ul în Ungaria în fața lui Bottas și Hamilton

Max Verstappen a obținut pole position-ul pe circuitul de la Hungaroring și a relansat lupta pentru titlul mondial după ce i-a învins pe cei doi piloți Mercedes, Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Joi, 01 August 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Verstappen începe să spere la titlu după victoriile din Austria și Germania

Max Verstappen ar putea relansa în mod surprinzător lupta pentru titlu în cazul în care va câștiga pe circuitul de la Hungaroring, după cele două victorii din Austria și Germania.
Marti, 30 Iulie 2019 | F1 TOP

Vettel, încrezător că va reuși să obțină victorii în 2019 după locul doi obținut în Germania: "Va veni și ziua noastră"

Sebastian Vettel este încrezător că Ferrari va reuși să revină la forma obișnuită după progresele din cursa de la Hockenheim, însă a admis că echipa are nevoie de timp.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru