Sebastian Vettel

Sambata, 01 Septembrie 2018 | F1 TOP

Raikkonen, pole position la Monza în fața lui Vettel! Hamilton și Bottas ocupă a doua linie a grilei

Kimi Raikkonen l-a învins pe Sebastian Vettel în lupta pentru pole position în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Mercedes a monopolizat a doua linie a grilei de start prin Lewis Hamilton și Valtteri Bottas.
Vineri, 31 August 2018 | F1 TOP

Perez și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Monza. Accident spectaculos pentru Ericsson

Sergio Perez a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente de la Monza, care s-a desfășurat pe un circuit ud, înainte ca Sebastian Vettel să ocupe primul loc în sesiunea de după-amiază.
Joi, 30 August 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: Vettel mizează pe prima victorie pentru Ferrari la Monza după 2010

Sebastian Vettel speră să reducă și mai mult diferența care îl separă de Lewis Hamilton în clasament printr-o victorie la Monza. Scuderia nu a mai câștigat pe propriul teren din 2010.
Duminica, 26 August 2018 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Spa-Francorchamps! Hamilton și Verstappen au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa din Belgia după ce l-a depășit în primul tur pe Lewis Hamilton, în timp ce Max Verstappen a urcat pe ultima treaptă a podiumului.
Vineri, 24 August 2018 | F1 TOP

Vettel și Raikkonen, cei mai rapizi în antrenamentele din Belgia. Bottas și Hulkenberg vor pleca de pe ultima linie a grilei de start

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Spa-Francorchamps, în timp ce coechipierul său Kimi Raikkonen s-a impus în a doua sesiune.
Marti, 31 Iulie 2018 | F1 TOP

Vettel rămâne încrezător în șansele la titlul mondial: "Monopostul Ferrari este mai puternic și are potențialul de a se dezlănțui"

Sebastian Vettel este optimist că Ferrari are un monopost cu potențial pentru a recupera în a doua jumătate a sezonului diferența de 24 de puncte care îl separă de liderul Lewis Hamilton.
Duminica, 29 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton a câștigat fără emoții la Hungaroring! Vettel, locul 2 după un acroșaj cu Bottas în finalul cursei

Lewis Hamilton a câștigat detașat cursa de la Hungaroring, în timp ce Sebastian Vettel a ocupat locul doi după ce l-a depășit pe final pe Valtteri Bottas, care l-a lovit din spate.
Vineri, 27 Iulie 2018 | F1 TOP

Luptă echilibrată între Red Bull și Ferrari: Ricciardo și Vettel, cel mai rapizi în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull și Ferrari au fost foarte apropiate, iar Mercedes a ocupat doar locurile 5 și 6.
Joi, 26 Iulie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Vettel caută revanșa după dezamăgirea din Germania

Sebastian Vettel are nevoie de o victorie la Hungaroring pentru a reveni în lupta pentru titlu cu Lewis Hamilton, însă circuitul maghiar se potrivește ca o manușă pentru monopostul Red Bull.
Luni, 23 Iulie 2018 | F1 TOP

Vettel descrie abandonul suferit în Germania: "O mică greșeală, o mare dezamăgire"

Sebastian Vettel consideră că eroarea în urma căreia a abandonat în cursa din Germania a fost minoră, însă admite că dezamăgirea a fost mare din cauza faptului că a ratat victoria.
Duminica, 22 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton produce surpriza: britanicul a plecat de pe 14 și a câștigat în Germania după ce Vettel a abandonat pe ploaie

Lewis Hamilton a câștigat în mod surprinzător cursa de la Hockenheim după ce a plecat de pe locul 14, întrucât a profitat la maxim de o strategie mai bună și de abandonul suferit de Sebastian Vettel pe o zonă umedă a circuitului din cauza unei ploi răzlețe.
Sambata, 21 Iulie 2018 | F1 TOP

Vettel, pole position în Germania! Hamilton, locul 14 după o defecțiune tehnică la monopostul Mercedes

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa de la Hockenheim din fața lui Valtteri Bottas și Kimi Raikkonen, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 14 în urma unei pierderi de presiune hidraulică la monopostul Mercedes.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Iulie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Hamilton încearcă să revină în lupta pentru titlu pe terenul lui Vettel

Lewis Hamilton speră să reducă diferența de 8 puncte care îl separă de Sebastian Vettel în clasamentul general chiar pe propriul teren al germanului, în cursa de la Hockenheim.
Duminica, 08 Iulie 2018 | F1 TOP

Spectacol la Silverstone: Vettel a câștigat cursa, Hamilton pe locul doi după un acroșaj cu Raikkonen în primul tur

Sebastian Vettel a obținut victoria la Silverstone după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în finalul cursei, iar Lewis Hamilton a obținut locul doi în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda faptului că cei doi rivali s-au acroșat în primul tur.
Vineri, 06 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone. Accident pentru Verstappen

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri din Marele Premiu al Marii Britanii, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident.
Marti, 03 Iulie 2018 | F1 TOP

Vettel a găsit explicația pentru penalizarea din Austria: "Pedepsele sunt dictate pentru că ne-am plâns prea mult de manevrele rivalilor"

Sebastian Vettel susține că penalizarea primită după calificările din Austria este rezultatul criticilor formulate în general de piloți la adresa manevrelor realizate în trecut de rivali.
Marti, 26 Iunie 2018 | F1 TOP

Vettel își cere scuze pentru accidentul cu Bottas, dar Hamilton este catogoric: "Trebuia penalizat mai dur!"

Sebastian Vettel a admis că este vinovat de producerea accidentului cu Valtteri Bottas din cursa de la Paul Ricard, însă Lewis Hamilton susține că pilotul Scuderiei trebuia pedepsit mai dur.
Duminica, 10 Iunie 2018 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Montreal și a devenit liderul clasamentului! Bottas și Verstappen au urcat pe podium

Sebastian Vettel a câștigat în Canada după o cursă în care victoria sa nu a fost pusă în niciun moment la îndoială și a urcat pe primul loc în clasament după ce Lewis Hamilton a terminat doar pe locul 5.
Sambata, 09 Iunie 2018 | F1 TOP

Vettel, pole position în Canada în fața lui Bottas. Verstappen și Hamilton, în a doua linie a grilei

Sebastian Vettel va pleca de pe prima poziție în Marele Premiu al Canadei și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de Valtteri Bottas. Max Verstappen, Lewis Hamilton și Kimi Raikkonen au ocupat următoarele 3 poziții.
Joi, 17 Mai 2018 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în testele de la Barcelona. Vettel recunoaște problemele cu pneurile din cursa de duminică

Max Verstappen și Valtteri Bottas au fost cei mai rapizi în cele două zile de teste de pe circuitul de la Barcelona.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru