Sebastian Vettel

Duminica, 28 Iulie 2019 | F1 TOP

Verstappen a câștigat pe ploaie cursa de la Hockenheim în fața lui Vettel! Leclerc și Bottas au abandonat, Hamilton a terminat pe 11

Max Verstappen a câștigat cursa de la Hockenheim după o ploaie care i-a propulsat pe podium pe Sebastian Vettel și Daniil Kvyat. Charles Leclerc și Valtteri Bottas au abandonat, iar Lewis Hamilton a terminat pe 11.
Sambata, 27 Iulie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position la Hockenheim! Leclerc și Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după defecțiuni tehnice la monoposturile Ferrari

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei, în timp ce Charles Leclerc și Sebastian Vettel vor lua startul de pe locurile 10 și 20 după ce ambii piloți ai Scuderiei Ferrari au suferit defecțiuni tehnice.
Vineri, 26 Iulie 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de Formula 1 din Germania: Vettel și Leclerc au fost cei mai rapizi

Sebastian Vettel și Charles Leclerc au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri de la Hockenheim și au oferit indicii că pot învinge Mercedes dacă vremea se va menține caniculară.
Joi, 25 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Mercedes, favorită pe circuitul pe care Vettel nu a obținut nicio victorie

Mercedes este marea favorită să obțină victoria în cursa de la Hockenheim, pe un circuit pe care Sebastian Vettel nu și-a adjudecat niciodată prima poziție în fața propriilor suporteri.
Marti, 18 Iunie 2019 | F1 TOP

Ferrari a cerut oficial rejudecarea penalizării lui Vettel din Canada: Scuderia nu a oferit detalii despre noile dovezi

Ferrari a solicitat în mod oficial rejudecarea penalizării de cinci secunde pe care Sebastian Vettel a primit-o în cursa de la Montreal, în urma căreia germanul a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Joi, 13 Iunie 2019 | F1 TOP

Ferrari renunță, dar nu se predă: Scuderia nu mai face apel la penalizarea lui Vettel, dar strânge dovezi prin care anuleze sancțiunea

Ferrari a renunțat la intenția de a face apel la penalizarea suferită de Sebastian Vettel în cursa din Canada, însă strânge dovezi noi prin care să anuleze sancțiunea în urma căreia germanul a ratat victoria.
Luni, 10 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel critică dur penalizarea de la Montreal care l-a costat victoria: "Trebuie să fii orb să crezi că puteam controla monopostul"

Sebastian Vettel a criticat în termeni duri penalizarea de 5 secunde din cursa de la Montreal în urma căreia a pierdut victoria în favoarea lui Lewis Hamilton.
Duminica, 09 Iunie 2019 | F1 TOP

Vettel a obținut în Canada primul pole position din acest sezon în fața lui Hamilton! Leclerc și Ricciardo, pe a doua linie a grilei

Sebastian Vettel a obținut sâmbătă la Montreal primul pole position al sezonului după ce l-a învins pe Lewis Hamilton cu două zecimi de secundă, în timp ce Charles Leclerc și Daniel Ricciardo ocupă a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Aprilie 2019 | F1 TOP

Bottas, pole position în Azerbaidjan în fața lui Hamilton! Leclerc, locul 10 după un accident

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa din Azerbaidjan din fața lui Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, în timp ce Charles Leclerc a suferit un accident în a doua parte a calificărilor și va pleca doar de pe locul 10.
Miercuri, 17 Aprilie 2019 | F1 TOP

Vettel lansează atacuri la adresa presei după ordinele de echipă din China: "Ferrari este o victimă a jurnalismului de slabă calitate"

Sebastian Vettel consideră că Ferrari a devenit o victimă a jurnalismului de slabă calitate din cauza modului în care presa internațională a abordat situația ordinelor de echipă din cursa de la Shanghai.
Vineri, 12 Aprilie 2019 | F1 TOP

Rezultate neconcludente: Vettel și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele de Formula 1 din China

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp pentru Ferrari în prima sesiune de antrenamente din China, însă Valtteri Bottas și-a luat revanșa pentru Mercedes în a doua sesiune, când a fost cel mai rapid.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | F1 TOP

Vettel nu exclude retragerea din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020: "Competiția devine mai mult un show și o afacere decât un sport"

Sebastian Vettel sugerează că s-ar putea retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020, în cazul în care regulamentul care va intra în vigoare un an mai târziu va transforma competiția în "show și afacere".
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Aprilie 2019 | F1 TOP

Vettel acuză că monopostul Ferrari "a fost extrem de dificil" de pilotat în Bahrain: "Leclerc a avut mai puține probleme"

Sebastian Vettel susține că monopostul Ferrari a fost "extrem de dificil" de pilotat în Bahrain și că Charles Leclerc a avut mai puține probleme, în ciuda faptului că monegascul a ratat victoria din cauza unei defecțiuni tehnice.
Luni, 18 Martie 2019 | F1 TOP

Ferrari nu înțelege lipsa de performanță din Australia: "Trebuie să analizăm datele"

Ferrari nu înțelege motivele pentru care nu a înregistrat performanțe în Australia, în ciuda faptului că echipa a făcut cel mai rapid monopost în testele premergătoare noului sezon.
Duminica, 17 Martie 2019 | F1 TOP

Bottas a câștigat fără emoții cursa din Australia, iar Hamilton și Verstappen au completat podiumul! Ferrari, departe de Mercedes

Valtteri Bottas a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton, care a terminat pe locul doi în fața lui Max Verstappen. Ferrari a ocupat locurile 4 și 5 prin Sebastian Vettel și Charles Leclerc la mare distanță de Mercedes.
Sambata, 16 Martie 2019 | F1 TOP

Hamilton, pole position în Australia după ce l-a învins pe Bottas cu o zecime de secundă. Vettel și Verstappen, a doua linie a grilei

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei și va fi acompaniat în prima linie a grilei de start de Valtteri Bottas, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen vor pleca de pe locurile 3 și 4.
Joi, 28 Februarie 2019 | F1 TOP

Vettel, protagonistul unui accident în a doua zi de teste de la Barcelona: "Cauza este o jantă deteriorată de un impact cu un obiect străin"

Sebastian Vettel a fost protagonistul unui accident în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, despre care Ferrari afirmă că a fost provocat de o jantă deteriorată de un impact cu un obiect străin.
Marti, 19 Februarie 2019 | F1 TOP

Ferrari începe în forță testele de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid și pilotul cu cele mai multe tururi parcurse

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în prima zi de teste de la Barcelona și pilotul care a parcurs cele mai multe tururi, fiind urmat în clasament de Carlos Sainz de la McLaren.
Luni, 18 Februarie 2019 | F1 TOP

Au început testele de Formula 1 de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima dimineață

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața primei zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, iar pilotul Scuderiei Ferrari a fost urmat de Sergio Perez și Valtteri Bottas.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Rosberg crede că Vettel nu a făcut față presiunii la Ferrari: "Trebuie să se adune pentru sezonul următor"

Nico Rosberg consideră că Sebastian Vettel nu a reușit să țină piept presiunii de a concura pentru Ferrari și susține că germanul "trebuie să se adune" pentru a lupta pentru titlu în 2019.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru