Sebastian Vettel

Luni, 14 Mai 2018 | F1 TOP

Vettel explică intrarea suplimentară de la boxe: "Nu a fost o eroare de strategie, pneurile nu ar fi rezistat până la final"

Sebastian Vettel a dezvăluit că a intrat pentru a doua oară la boxe în cursa de la Barcelona întrucât pneurile sale nu ar fi rezistat până la finaul cursei, deși inițial echipa a fost acuzată de o eroare de strategie.
Joi, 10 Mai 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: start în sezonul european

Circuitul de la Barcelona găzduiește prima cursă europeană a sezonului, iar echipele vor introduce îmbunătățiri majore la monoposturi, astfel că lupta pentru victorie este deschisă oricărui rezultat.
Sambata, 28 Aprilie 2018 | F1 TOP

Vettel, pole position în Azerbaidjan în fața lui Hamilton. Bottas și Ricciardo, în a doua linie a grilei

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa din Azerbaidjan după ce i-a învins pe Lewis Hamilton și Valtteri Bottas. Kimi Raikkonen a ratat prima poziție în urma unei greșeli în cel mai rapid tur al său.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în cursa din China! Raikkonen pe locul 2, în fața lui Bottas și Hamilton

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Shanghai și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Kimi Raikkonen, în timp ce Mercedes a ocupat următoarele două locuri prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Joi, 12 Aprilie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton anticipează o cursă echilibrată cu Vettel după împăcarea cu Verstappen

Lewis Hamilton anticipează o luptă echilibrată cu rivalii de la Ferrari în cursa de duminică de la Shanghai. Britanicul s-a împăcat cu Max Verstappen după controversele de la finalul cursei din Bahrain.
Marti, 10 Aprilie 2018 | F1 TOP

Hamilton, surprins în timp ce îl jignea pe Verstappen după incidentul din Bahrain. Olandezul îi ia apărarea: "Astfel de lucruri se întâmplă"

Lewis Hamilton l-a jignit pe Max Verstappen după acroșajul din cursa din Bahrain, însă pilotul Red Bull și Sebastian Vettel au sărit în apărarea britanicului, considerând că astfel de reacții "la cald" sunt obișnuite.
Duminica, 08 Aprilie 2018 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa din Bahrain! Bottas și Hamilton au completat podiumul. Raikkonen și piloții Red Bull au abandonat

Sebastian Vettel a câștigat Marele Premiu al statului Bahrain și a fost acompaniat pe podiumul de premiere de Valtteri Bottas și Lewis Hamilton, în timp ce coechipierul său Kimi Raikkonen a abandonat.
Sambata, 07 Aprilie 2018 | F1 TOP

Vettel, pole position în Bahrain în fața lui Raikkonen și Bottas! Hamilton, locul 9 după retrogradarea de 5 poziții pe grilă

Sebastian Vettel va pleca din pole position în Bahrain și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de coechipierul său Kimi Raikkonen. Lewis Hamilton va lua startul doar de pe locul 9 după o penalizare de 5 poziții ca urmare a schimbării cutiei de viteze.
Duminica, 25 Martie 2018 | F1 TOP

Vettel a început sezonul cu o victorie în Australia! Hamilton și Raikkonen au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce a devenit lider în urma unui Safety Car virtual, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul doi în fața lui Kimi Raikkonen după ce tentativele sale de a-l depăși pe german în ultimele tururi au eșuat.
Miercuri, 21 Martie 2018 | F1 TOP

Ferrari a îmbunătățit motorul cu 10 cai putere înaintea noului sezon. Va fi suficient pentru a învinge Mercedes?

Ferrari a obținut 10 cai putere în plus la performanțele motorului pentru sezonul 2018, în ciuda noilor restricții de fiabilitate introduse în regulament.
Miercuri, 14 Martie 2018 | F1 TOP

Vettel minimalizează performanțele Mercedes și Red Bull din teste: germanul crede că simulările de cursă ale rivalilor nu sunt relevante

Sebastian Vettel susține că rezultatele bune obținute de Mercedes și Red Bull în simulările de cursă efectuate în teste nu sunt relevante, întrucât echipele au utilizat un singur tip de pneuri.
Miercuri, 07 Martie 2018 | F1 TOP

Ferrari începe cu dreptul a doua sesiune de teste de la Barcelona: Vettel, cel mai rapid în prima zi. Defecțiuni tehnice pentru McLaren

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima zi de teste din cadrul celei de-a doua sesiuni de la Barcelona, în timp ce McLaren a pierdut timp prețios din cauza unor defecțiuni tehnice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 28 Februarie 2018 | F1 TOP

Vettel, cel mai rapid în a doua zi de teste de la Barcelona: o nouă defecțiune tehnică pentru McLaren

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce McLaren nu a parcurs niciun tur în cursul după-amiezii din cauza detașării evacuării motorului.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | F1 TOP

Ferrari: "Vettel nu va mai fi atât de emotiv în sezonul 2018"

Sergio Marchionne anticipează că Sebastian Vettel va fi mai calm în sezonul 2018 și mai puțin emotiv comparativ cu campania în care a fost învins de Lewis Hamilton în lupta pentru titlu.
Luni, 11 Decembrie 2017 | F1 TOP

Vettel nu înțelege criticile despre lipsa de spectacol din Formula 1: "Nu este nicio problemă că unele curse sunt plictisoare"

Sebastian Vettel consideră că Formula 1 nu are o problemă din cauza unor curse plictisitoare ca urmare a numărului scăzut de depășiri.
Marti, 21 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Din culisele incidentului lui Vettel cu Hamilton de la Baku: "I-am spus că, dacă se repetă, vom avea probleme"

Lewis Hamilton a dezvăluit că l-a avertizat pe Sebastian Vettel că repetarea unui gest "lipsit de respect" precum cel în urma căruia l-a acroșat în cursa de la Baku va genera "probleme" între cei doi.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Vettel nu se gândește doar la titluri mondiale: "Obiectivul este ca Ferrari să domine din nou Formula 1"

Sebastian Vettel consideră că Ferrari trebuie să revină la forma dominantă din trecut și scoate în evidență parcursul bun din acest an.
Duminica, 12 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cursa de la Interlagos în fața lui Bottas și Raikkonen. Hamilton, locul 4 după ce a plecat din pitlane

Sebastian Vettel a obținut victoria în Brazilia după ce l-a depășit la start pe Valtteri Bottas, în timp ce Lewis Hamilton a terminat pe locul 4 în ciuda faptului că a luat startul din pitlane.
Miercuri, 08 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Vettel, încrezător că își poate îndeplini obiectivul pentru care a semnat cu Ferrari: "Vreau să câștig titlul mondial pentru Scuderia"

Sebastian Vettel rămâne încrezător că va fi capabil să câștige titlul mondial pentru Ferrari și consideră că Lewis Hamilton merită pe deplin trofeul cucerit în acest an.
Luni, 30 Octombrie 2017 | F1 TOP

Hamilton vede în Verstappen un rival la titlu pentru 2018: "Max așteaptă să-mi ia locul"

Lewis Hamilton se gândește deja la sezonul 2018 și consideră că Max Verstappen va fi unul dintre principalii săi rivali în lupta pentru titlul mondial.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru