Sebastian Vettel

Sambata, 28 Octombrie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Mexic în fața lui Verstappen. Hamilton, locul 3 pe grila de start

Sebastian Vettel a obținut pole position-ul pentru Marele Premiu al Mexicului după ce l-a învins cu numai 0.086 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton va lua startul de pe locul 3.
Luni, 16 Octombrie 2017 | F1 TOP

Vettel: "Raikkonen este cel mai bun coechipier pe care l-am avut în Formula 1"

Sebastian Vettel consideră că finlandezul Kimi Raikkonen este cel mai bun coechipier pe care l-a avut în Formula 1, întrucât acesta nu încearcă să apeleze la "jocuri politice" în cadrul Scuderiei Ferrari.
Luni, 09 Octombrie 2017 | F1 TOP

Încă o lovitură pentru Vettel: este la un pas să fie penalizat pe grilă. Raikkonen: "Problemele la motoare sunt ciudate"

Sebastian Vettel va fi penalizat cu 10 poziții pe grila de start în cazul în care mai primește o mustrare pentru încălcarea regulamentului, în timp ce Kimi Raikkonen a catalogat drept "ciudate" problemele echipei cu motoarele.
Marti, 03 Octombrie 2017 | F1 TOP

Vettel răsuflă ușurat: germanul poate folosi cutia de viteze în Japonia, dar Ferrari va face schimbări pentru îmbunătățirea fiabilității

Sebastian Vettel va putea folosi și la Suzuka cutia de viteze utilizată în Malaysia, întrucât aceasta nu a fost avariată după impactul cu Lance Stroll. Ferrari anunță însă schimbări pentru îmbunătățirea fiabilității.
Luni, 02 Octombrie 2017 | F1 TOP

Mercedes, îngrijorată de lipsa recentă de formă: "Nu am ținut pasul cu Red Bull și Ferrari"

Oficialii Mercedes admit că sunt îngrijorați de lipsa de forma pe care o traversează echipa, în ciuda faptului că Lewis Hamilton și-a extins avansul în clasamentul general.
Joi, 28 Septembrie 2017 | F1 TOP

Avancronică Malaysia: Hamilton și Vettel luptă pe furtună în ultima cursă de Formula 1 de la Sepang

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au mari șanse să se confrunte pe furtună în Marele Premiu al Malaysiei, care va părăsi calendarul competițional după această cursă.
Marti, 19 Septembrie 2017 | F1 TOP

Verstappen insistă că Vettel este vinovat pentru accidentul din Singapore: "Nu și-a cerut încă scuze"

Max Verstappen este surprins că Sebastian Vettel nu și-a cerut scuze pentru "provocarea accidentului" din Singapore.
Luni, 18 Septembrie 2017 | F1 TOP

Verstappen îl acuză pe Vettel de producerea accidentului din Singapore: "Nu a fost prea inteligent"

Max Verstappen consideră că Sebastian Vettel este vinovat de producerea accidentului din primul viraj al cursei din Singapore, însă germanul afirmă că nici nu știe ce s-a întâmplat.
Luni, 04 Septembrie 2017 | F1 TOP

Ferrari consideră că a "dat-o în bară" la Monza, însă Vettel rămâne optimist: "Nu sunt stresat de diferența față de Mercedes"

Sergio Marchionne consideră că Ferrari a "dat-o în bară" în cursa de la Monza, însă Sebastian Vettel nu este îngrijorat de superioritatea rivalilor de la Mercedes.
Duminica, 03 Septembrie 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa de la Monza și a devenit liderul clasamentului general

Lewis Hamilton a obținut victoria în Marele Premiu al Italiei în fața coechipierului său Valtteri Bottas și a lui Sebastian Vettel și a preluat conducerea în clasamentul general.
Sambata, 02 Septembrie 2017 | F1 TOP

Hamilton, pole position pe ploaie la Monza după o sesiune de întreruptă timp de peste două ore

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp pe ploaie în calificările de la Monza, la capătul unei sesiuni întrerupte timp de peste două ore și jumătate. Britanicul va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Lance Stroll.
Duminica, 27 August 2017 | F1 TOP

Hamilton a câștigat la Spa-Francorchamps! Vettel și Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Belgia, însă Sebastian Vettel rămâne lider în clasamentul general cu un avans de 7 puncte după ce a terminat pe locul doi în fața lui Daniel Ricciardo.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 August 2017 | F1 TOP

Vettel și-a prelungit contractul cu Ferrari până în 2020. Mercedes: "Am negociat cu el acum câteva luni"

Ferrari a obținut semnătura lui Sebastian Vettel pentru un nou contract valabil până în 2020, însă Mercedes a confirmat că a purtat negocieri cu pilotul german pentru sezonul următor.
Joi, 24 August 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Belgiei: cursă istorică pentru Hamilton în lupta pentru titlul mondial

În plină luptă pentru trofeu cu Sebastian Vettel, Lewis Hamilton va lua startul duminică în cursa cu numărul 200 a carierei și are șansa de a egala recordul de 68 de pole position-uri deținut de Michael Schumacher.
Marti, 22 August 2017 | F1 TOP

Raikkonen și-a prelungit contractul cu Ferrari pentru sezonul 2018. Nicio veste despre Vettel

Ferrari i-a prelungit contractul lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2018, însă nu a menționat nimic despre situația lui Sebastian Vettel, al cărui acord expiră la finalul anului.
Duminica, 30 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel a câștigat cu greu cursa din Ungaria în fața lui Raikkonen. Hamilton, locul 4 în spatele lui Bottas

Sebastian Vettel a obținut victoria în Ungaria în fața lui Kimi Raikkonen în ciuda unor probleme persistente la direcție, în timp ce Lewis Hamilton i-a cedat la final poziția a treia lui Bottas pentru a-i întoarce un serviciu similar oferit anterior.
Sambata, 29 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel, pole position în Ungaria în fața lui Raikkonen! Bottas și Hamilton, pe a doua linie a grilei de start

Sebastin Vettel va pleca din pole position în Marele Premiu al Ungariei după ce l-a învins pe coechipierul său de la Ferrari, Kimi Raikkonen. Mercedes a monopolizat a doua linie prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Joi, 27 Iulie 2017 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: Hamilton și Vettel, luptă echilibrată pe canicula maghiară

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor înfrunta temperaturi de 34 de grade în lupta pentru victorie în cursa de la Hungaroring, în care pilotul echipei Mercedes are un ascendent moral în fața rivalului său.
Marti, 25 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel explică revenirea spectaculoasă a rivalilor de la Mercedes: "Sunt mai buni în calificări"

Sebastian Vettel consideră că Mercedes a câștigat 3 dintre ultimele 4 curse datorită performanțelor mai bune obținute în calificări.
Luni, 17 Iulie 2017 | F1 TOP

Vettel, surprins de pana de cauciuc suferită la Silverstone: "Nu a fost un dezastru"

Sebastian Vettel a admis că a fost surprins de pana de cauciuc suferită duminică la Silverstone, însă insistă că locul 7 ocupat în clasament nu este un dezastru.

Tag-uri similare

Sebastian Vettel, Franta, motorsport, Michael Schumacher, Beijing, Cursa Campionilor, Dusseldorf, Cursa Campionilor 2010, Wembley
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru