Serbia

Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Stellantis va produce mașini electrice în Serbia

Grupul Stellantis anunță că va produce mașini electric la uzina Kragujevac din Serbia. Primul astfel de model va intra pe linia de asamblare în 2024.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Fiat Chrysler a repornit fabrica din Serbia după aproape 4 luni: producția fusese suspendată în martie

Fiat Chrysler a redeschis fabrica din Serbia după ce producția a fost suspendată pentru aproape 4 luni din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit agenției naționale de presă de la Belgrad.
Miercuri, 18 Martie 2020 | General

Tesla a inaugurat stații de încărcare rapidă în Bulgaria și Serbia: datele de deschidere pentru stațiile programate în România sunt incerte

Tesla a extins rețeaua de stații de încărcare Supercharger prin deschiderea unor puncte în orașul bulgar Plovdiv și în alte două localități din Serbia, inclusiv în Belgrad.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie

Skoda confirmă că 4 țări sunt analizate pentru o nouă fabrică în Europa: “Vom lua o decizie până la jumătatea anului”. România ar fi pe lista scurtă, alături de Bulgaria, Serbia și Turcia

Șeful Skoda a anunțat că pe lista scurtă pentru construcția unei noi fabrici în Europa au mai rămas 4 țări, pe care însă nu le-a numit. Serbia și Turcia au fost date drept câștigătoare în urma unor speculații anterioare, România și Bulgaria fiind și ele printre favorite la un moment dat.
Luni, 24 Mai 2010 | Modele noi

Fiat Uno va fi lansat în 2011 şi în Europa

Noua generaţie a lui Fiat Uno va fi disponibilă în Europa începând cu anul 2011. Acesta va fi produs în uzina de la Zastava din Serbia.
Miercuri, 14 Ianuarie 2009 | Economic

Vanzari record pentru Mazda in centrul si sud-estul Europei

Mazda a raportat in 2008 o crestere de 21 de procente a vanzarilor din tarile centrului si sud-estul Europei.

Tag-uri similare

vanzari, Romania, Mazda, Ungaria, Mazda3, Austria, Mazda6, Mazda2, Bulgaria, CX-7
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru