Fiat Chrysler a repornit fabrica din Serbia după aproape 4 luni: producția fusese suspendată în martie

de Paul Cosma
Marti, 07.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat Chrysler a redeschis fabrica din Serbia după ce producția a fost suspendată pentru aproape 4 luni din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit agenției naționale de presă de la Belgrad.

În luna martie, Fiat-Chrysler anunța suspendarea temporară a producției din Serbia, pe fondul lipsei de componente importate din China ca urmare a pandemiei. Din același motiv, FCA a închis în 16 martie și fabricile din Italia și Polonia.

Agenția sârbă de presă Tanjug a transmis acum că Fiat-Chrysler a reluat activitatea la uzina din Kragujevac după o pauză de aproape patru luni.

Aproximativ 2.000 de angajați s-au întors la posturi, iar compania a repornit liniile de producție pentru modelul Fiat 500L, potrivit sursei citate.

Fiat Chrysler a înregistrat pierderi de 1.7 miliarde în primul trimestru, din cauza crizei COVID-19, după un profit de peste 500 de milioane de euro în perioada similară din 2019. Grupul a transmis că pandemia “a avut și continuă să aibă” un impact asupra operațiunilor.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru