Simulator

Luni, 14 Septembrie 2009 | F1 Short

Force India il va testa si pe Neel Jani

Vijay Mallya a confirmat ca tanarul pilot Neel Jani va efectua un test in simulator pentru Force India, la fel ca si conationalul sau Karun Chandhock.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Formula 1

Cum functioneaza un simulator de Formula 1

Sebastien Buemi a descris modul in care functioneaza un simulator de Formula 1 utilizat de Red Bull Racing si Scuderia Toro Rosso.
Vineri, 19 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Cum arata o cursa din noul Need For Speed Nitro

Noua versiune a simulatorului auto Need For Speed, destinata platformelor Wii si botezata Nitro, ofera o experienta virtuala de senzatie la volanul celor mai tari supercaruri ale momentului.
Marti, 26 Mai 2009 | General

OFICIAL: Descarca gratuit primul joc auto Volvo!

Volvo a lansat astazi oficial primul sau joc pentru PC, o experienta virtuala care te poarta pe doua circuite speciale, la volanul a sase modele suedeze celebre.
Luni, 25 Mai 2009 | Tehnologie

Honda a lansat un simulator de condus ecologic

Honda a lansat un simulator de condus care ii invata pe soferi sa conduca prudent si ecologic. Jocul PC este oferit impreuna cu un volan si un set de pedale, pentru a simula experienta reala de condus.
Sambata, 16 Mai 2009 | Video

VIDEO: Primul trailer al noului joc Volvo

Volvo a lansat primul video de prezentare al noului sau joc. Pilotii virtuali se vor putea bucura de aceasta aplicatie de la sfarsitul lunii mai.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | General

Volvo va lansa un joc gratuit pentru PC (+video)

Volvo si SimBin vor lansa la sfarsitul lunii mai un joc pentru PC care va putea fi descarcat gratuit. Aplicatia va avea trei niveluri de dificultate si va oferi utilizatorilor ocazia de a conduce conceptul S60.

Tag-uri similare

Ferrari, Red Bull, Williams, Force India, Honda, Volvo, Toro Rosso, video, Massa, Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru