Singapore

Duminica, 21 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton a câştigat în Singapore după ce a învins strategiile diferite adoptate de Red Bull şi Ferrari

Lewis Hamilton a câştigat în Singapore după ce a reuşit să surmonteze strategiile diferite la boxe adoptate de Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo şi Fernando Alonso în urma unui Safety Car care l-a obligat pe britanic să forţeze monopostul la limita în ultimă jumătate a cursei. Pilotul Mercedes a devenit liderul clasamentului general după ce Nico Rosberg a abandonat din cauza unor defecţiuni tehnice la monopost.
Duminica, 21 Septembrie 2014 | Formula 1

Defecţiunea la motor a lui Raikkonen, cauzată de software

Ferrari a dezvăluit că defecţiunea la motor suferită de Kimi Raikkonen în calificările din Singapore este de natură software.
Duminica, 21 Septembrie 2014 | Formula 1

Vettel: "Aş fi putut obţine pole position-ul în Singapore"

Sebastian Vettel consideră că în Singapore putea obţine primul pole position din acest sezon dacă nu ar fi comis o greşeală în prima jumătate a turului.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Alonso, încrezător că poate obţine un podium în Singapore

Fernando Alonso este optimist că poate termina pe podium în Singapore pe baza locului cinci obţinut în calificări, însă Daniel Ricciardo avertizează că Red Bull este aproape de rivalii de la Mercedes.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Hamilton, surprins echilibrul de forţe din Singapore

Lewis Hamilton a admis că nu se aştepta la un pluton atât de compact pe grila de start, în timp ce Nico Rosberg consideră că ar fi putut fi mai rapid decât britanicul după ce a fost învins pentru numai şapte miimi de secundă.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | F1 TOP

Hamilton l-a învins cu 0.007 secunde pe Rosberg în lupta pentru pole position din Singapore

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al statului Singapore după ce l-a invns cu numai şapte miimi de secundă pe coechipierul său, Nico Rosberg.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 3: Alonso şi Ricciardo, cei mai rapizi

Fernando Alonso (Ferrari) şi Daniel Ricciardo (Red Bull) au fost cei mai rapizi în ultima sesiune de antrenamente din Singapore, în timp ce Mercedes a ocupat doar locurile trei şi şase prin Nico Rosberg şi Lewis Hamilton.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Pole position-ul este esenţial în Singapore"

Lewis Hamilton a admis că este esenţial să obţină pole position-ul în Singapore pentru ca în cursa de duminică să aibă o misiune mai uşoară pentru a reduce diferenţa care îl separă de Nico Rosberg.
Sambata, 20 Septembrie 2014 | Formula 1

Alonso minimalizează performanţele obţinute de Ferrari în antrenamente

Fernando Alonso susţine că antrenamentele de vineri din Singapore au decurs în mod obişnuit, în ciuda timpilor realizaţi în cele două sesiuni. Rivalii de la Red Bull Racing consideră însă că pot reprezenta o ameninţare pentru Mercedes în cursa de duminică.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Singapore după ce i-a devansat pe Fernando Alonso şi Daniel Ricciardo.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Bottas: "Prioritatea este să-l înving pe Alonso în lupta pentru locul patru"

Valtteri Bottas şi-a stabilit ca obiectiv să termine sezonul pe locul patru în clasamentul general în faţa lui Fernando Alonso.
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Rosberg anticipează noi momente de tensiune cu Hamilton

Nico Rosberg consideră că va avea parte de noi momente tensionate cu coechipierul său Lewis Hamilton în finalul luptei pentru titlul mondial.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Septembrie 2014 | Formula 1

Singapore, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp în faţa rivalilor de la Mercedes

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore şi i-a surclasat pe cei doi piloţi de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Joi, 18 Septembrie 2014 | F1 TOP

Avancronică Singapore: spectacol în noapte fără comunicaţii radio

Singapore va găzdui în nocturnă prima cursă de Formula 1 în care comunicaţiile radio între ingineri şi piloţi au fost restricţionate, element care poate avea implicaţii importante în lupta pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.
Miercuri, 17 Septembrie 2014 | Formula 1

Renault: "Consumul de carburant va fi la limită în Singapore"

Renault avertizează că echipele vor avea dificultăţi în respectarea limitei de 100 de kilograme de carburant pe care o pot folosi în Marele Premiu al statului Singapore.
Miercuri, 17 Septembrie 2014 | Formula 1

Ferrari va testa în Singapore componente pentru monopostul de anul viitor

Ferrari a dezvăluit că va introduce în Singapore câteva componente pe care le va evalua în perspectiva dezvoltării monopostului pentru sezonul 2015.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Formula 1

Vettel va primi un al patrulea şasiu în Singapore

Red Bull Racing îi va furniza lui Sebastian Vettel al patrulea şasiu al sezonului începând din Marele Premiu al statului Singapore, după ce a avut probleme şi cu cel folosit în Italia.
Joi, 28 August 2014 | Formula 1

McLaren vrea să lupte cu Red Bull şi să obţină un podium până la finalul sezonului

McLaren va introduce un update semnificativ în Singapore cu ajutorul căruia speră să lupte cu Red Bull Racing şi să obţină un podium până la finalul sezonului.
Vineri, 25 Iulie 2014 | Formula 1

Pirelli adoptă o strategie agresivă pentru cursa din Belgia

Pirelli va furniza pneuri soft şi medium în Marele Premiu al Belgiei, o strategie agresivă neobişnuită pentru acest sezon, când italienii au preferat să fie conservatori.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Formula 1

Presa explică dominaţia Red Bull prin setările pentru motor

Red Bull foloseşte setări pentru motor care copiază comportamentul sistemului de evacuare interzis de FIA în sezonul 2011, potrivit prsei italiene.

Tag-uri similare

Renault, FIA, Alonso, video, Massa, accident, Ecclestone, antrenamente, Singapore, Grosjean
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru