Sisteme autonome

Miercuri, 22 Iulie 2020 | Masini autonome

Fiat-Chrysler extinde parteneriatul cu Google: colaborare privind dezvoltarea de vehicule comerciale autonome pentru transportul mărfurilor

Fiat-Chrysler a anunțat extinderea parteneriatului cu Waymo, divizia Google pentru vehicule autonome, prin care cele două companii vor dezvolta vehicule comerciale care să transporte mărfuri fără ajutorul șoferilor. Colaborarea vizează integrarea sistemelor autonome Waymo pe modelul Fiat Ducato.
Miercuri, 29 Aprilie 2020 | Masini autonome

Audi renunță la introducerea sistemului autonom Traffic Jam Pilot pe A8: "Nu există încă legislație care să permită această tehnologie"

Audi a abandonat ideea de a introduce pe sedanul A8 sistemul autonom Traffic Jam Pilot, care ar fi permis mașinii să se conducă singură la viteze de până la 60 km/h fără supravegherea șoferului. Decizia a fost luată pentru că nu există legislație care să permită acest sistem.
Vineri, 22 Mai 2015 | Tehnologie

Bosch: "Maşinile autonome nu sunt create pentru a creşte confortul, ci pentru a evita accidentele"

Unul dintre directorii Bosch spune că scopul maşinilor care se conduc singure este de a evita accidentele produse din eroare umană. "9 din 10 accidente din lume se întâmplă din cauza şoferului", spun germanii.
Vineri, 03 Ianuarie 2014 | Tehnologie

9% dintre mașinile vândute în lume în 2035 vor fi complet autonome

Mașinile care au capacitatea de a se conduce singure vor face parte din peisajul normal de pe șosele peste 20 de ani, prezic analiștii americani. Conform acestora, aceste autoturisme vor începe să fie vândute în 2020-2025.

Tag-uri similare

masini autonome, sisteme autonome, masini care se condu singure
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru