Skoda Felicia

Luni, 25 Martie | Industrie

Skoda sărbătorește 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia

Constructorul ceh de automobile marchează 65 de ani de la debutul modelelor Octavia și Felicia. Ambele au fost prezentate în 1959, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 04 August 2020 | General

Skoda a publicat imagini camuflate cu viitorul Enyaq iV: SUV-ul electric a pozat alături de câteva modele istorice din gama cehilor

Skoda aniversează 125 de ani de la înființarea companiei, iar unul dintre evenimentele pregătite de cehi a avut în prim-plan o ședință foto cu 12 modele. Toate mașinile folosite sunt catalogate drept puncte de reper în istoria producătorului, iar pe listă se află și SUV-ul electric Enyaq iV, model care va fi prezentat oficial în 1 septembrie.
Marti, 08 Februarie 2011 | General

GERMANIA: TUV a prezentat lista celor mai puţin fiabile maşini uzate

Nemţii de la TUV au făcut o listă a celor mai puţin fiabile automobile testate în 2010. De data aceasta, Dacia Logan se clasează şi ea în "top", fiind pe locul şase de la coadă în materie de fiabilitate pentru vehiculele cu o vechime de 2-3 ani.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Un designer italian a realizat primele schiţe ale viitorului Skoda Felicia

Un tânăr designer italian a realizat două schiţe care prezintă viziunea sa asupra viitorului Skoda Felicia.
Vineri, 13 August 2010 | Modele noi

Cea mai ieftină Skoda se lansează la sfârşitul lunii, la Moscova

Rivalul Skoda pentru Dacia Logan va fi lansat la sfârşitul acestei luni, în cadrul Salonului Auto de la Moscova. Botezat Skoda Felicia, sedanul va fi bazat pe Volkswagen Polo sedan.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Modele noi

Skoda şi Peugeot-Citroen pregătesc modele anti-Logan

Terenul larg pe care joacă Dacia în segmentul low-cost va fi contracarat până în 2012 de Skoda şi Peugeot-Citroen, care plănuiesc modele ieftine care se vor bate cu gama Logan.

Tag-uri similare

Dacia Sandero, Dacia Logan, Skoda Felicia, noua Skoda Felicia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru