Small Overlap Test

Marti, 28 Iunie 2016 | Siguranta

Pasagerul din dreapta, ignorat de constructorii auto la nivel de siguranță: americanii au descoperit diferențe majore între cele două părți ale mașinii la testele de impact

Cel mai dur test frontal imaginat de americani oferă rezultate mai bune pe partea șoferului față de partea pasagerului. Din 6 mașini testate, doar una a reușit să aibă același comportament pe ambele laturi: Hyundai Tucson.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Siguranta

Americanii de la IIHS au supus 10 modele vândute şi în Europa la cel mai greu test de siguranţă. Patru dintre ele nu au trecut examenul

Dacă testele EuroNCAP par uşor de trecut de marii constructori auto, testele dure realizate de IIHS le pun probleme unor modele cu nume în Europa.
Joi, 29 August 2013 | Siguranta

Cel mai dur test de siguranţă, "inventat" în SUA, se pregăteşte să vină în Europa

Adio, 5 stele adunate uşor la testele EuroNCAP! Small Overlap Test, crash-testul care a făcut victime cu nume în sesiunile americanilor de la IIHS, este evaluat de germanii de la Dekra, care vizează analiza rezistenţei maşinilor europene.
Luni, 20 Mai 2013 | Siguranta

SUA: un nou tip de test de siguranţă le creează probleme SUV-urilor populare europene

Testul de siguranţă Frontal Small Overlap, care simulează un impact cu un copac, lasă repetente nume mari din lista de SUV-uri compacte europene. X1, CR-V, CX-5, Tiguan, Sportage şi ix35 s-au prezentat slab, în timp ce Subaru Forester şi Mitsubishi ASX au trecut testul.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Honda, VW, Mazda, Mitsubishi, Subaru, Volkswagen Tiguan, BMW X1, Honda CR-V
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru