Stimulente

Luni, 01 Iunie 2020 | Economic

Germania propune un buget de 5 miliarde de euro pentru un program “Rabla”: bonusuri la achiziție pentru toate modelele care costă cel mult 77.350 de euro

Germania propune un buget de 5 miliarde de euro pentru un program “Rabla” care să relanseze vânzările de mașini noi. Ministerul Economiei vrea ca bonusurile la achiziție să fie acordate pentru toate modelele care costă cel mult 77.350 de euro. În cazul mașinilor electrice, bonusul ar urma să ajungă la 7.500 de euro.
Miercuri, 06 Mai 2020 | Industrie

Industria auto europeană cere măsuri pentru relansarea economiei: producătorii vor “programe Rabla” în fiecare țară și pentru toate tipurile de vehicule

Producătorii europeni spun că industria auto este puternic afectată de criza COVID-19 și cer la unison o serie de măsuri care să relanseze economia. Cele mai importante asociații din domeniu vor ca fiecare țară europeană să implementeze programe naționale de înnoire a parcurilor auto, de genul “Rabla”, pentru toate tipurile de vehicule.
Joi, 21 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler: “Mașinile electrice au nevoie de stimulente în această etapă de tranziție”

Ola Källenius, șeful Daimler, a declarat că mașinile electrice au nevoie de stimulente în această etapă de “tranziție” și de renunțare treptată la motoarele tradiționale. “După ce China a retras stimulentele, vânzările de mașini electrice și hibride s-au prăbușit,” a subliniat oficialul Daimler.
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Germania mărește stimulentele pentru achiziția mașinilor electrice: bonus de 6.000 de euro pentru electricele care costă cel mult 40.000 de euro

Germania a anunțat creșterea stimulentelor la achiziția mașinilor electrice. Clienții vor primi un bonus de 6.000 de euro (în loc de 4.000) la cumpărarea unei mașini electrice care nu costă mai mult de 40.000 de euro. A fost mărit și bonusul în cazul hibrizilor plug-in, de la 3.000 la 4.500 de euro. Programul se va derula până în 2025.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Economic

Franța vrea un nou “program Rabla”: guvernul cere sprijinul constructorilor pentru stimularea achiziției de vehicule noi

Franța va cere ajutorul constructorilor auto pentru înființarea unui program de trade-in care să stimuleze achiziția de mașini noi și să elimine treptat vehiculele vechi și poluante de pe străzi. Anunțul a fost făcut de ministrul de Finanțe, care dorește extinderea “programului Rabla” din Franța.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Economic

Programul Rabla la Volkswagen: noi stimulente și bonusuri pentru nemții care vor să scape de mașinile diesel vechi

Volkswagen a anunțat un nou program de stimulente și bonusuri pentru clienții din Germania care vor să scape de mașinile diesel vechi cu motoare de la Euro 1 până la Euro 4.

Tag-uri similare

Volkswagen, Germania, diesel, program, masini vechi, stimulente, trade-in
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru