Supercaruri

Vineri, 09 Octombrie 2020 | Industrie

Franța vrea să introducă o taxă de 50.000 de euro pentru supercaruri și mașini de lux: măsura ar putea intra în vigoare din 2022

Franța vrea să mărească taxele pentru mașinile cu emisii ridicate de CO2. Un proiect de lege propune ca, din 2022, taxele să ajungă la 50.000 de euro pentru supercaruri și mașini de lux. În prezent, taxele impuse de francezi pentru aceste vehicule se ridică la 20.000 de euro, cele mai mari din Europa.
Duminica, 30 August 2020 | Industrie

Spyker revine la viață cu ajutorul unor noi investitori: olandezii pot începe producția supercarului C8 Preliator

Producătorul olandez Spyker a anunțat că vrea să producă două supercaruri și un SUV, după ce compania a fost preluată de doi investitori, printre care și un miliardar rus cu afaceri în domeniul energiei. Producția supercarului C8 Preliator ar urma să înceapă anul viitor.
Marti, 06 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

McLaren pregătește o serie de modele cu propulsie hibridă și tehnologii autonome: noile supercaruri vor apărea din 2019

McLaren a anunțat că 2019 va reprezenta debutul unei noi generații de supercaruri care vor fi echipate cu propulsie hibridă și tehnologii autonome.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Porsche va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice: arhitectura ar putea fi folosită de Audi și Lamborghini

Porsche a anunțat că va dezvolta o platformă pentru supercaruri electrice, existând posibilitatea ca noua arhitectură să fie împărtășită cu “frații” din grupul Volkswagen, respectiv Audi și Lamborghini.
Miercuri, 11 Octombrie 2017 | Economic

Opulența luată în vizor: Franța pregătește o taxă pe supercaruri și iahturi de lux

Președintele francez Emmanuel Macron pregătește o taxă care va afecta posesorii de supercaruri, iahturi de lux și metale prețioase.
Marti, 16 Iulie 2013 | Reportaj

REPORTAJ: Haosul dulce de la Goodwood

În fiecare an, pe un domeniu cam cât un judeţ din România, un lord excentric organizează cel mai mare eveniment auto din Marea Britanie. Anul acesta am gustat şi noi o bucată din haosul dulce al manifestării care depăşeşte în fast orice salon auto.
Joi, 30 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: 10 crash-teste cu supercaruri

V-ati gandit vreodata cum se comporta un supercar la crash-test? Va prezentam 10 dovezi ca acestea sunt unele dintre cele mai sigure masini de pe piata.

Tag-uri similare

crash-test, supercaruri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru