Supercharger Tesla

Luni, 27 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei: măsură pentru reducerea aglomerației de la stațiile de încărcare

Tesla a anunțat că va limita încărcarea mașinilor electrice la 80% din capacitatea bateriei în zonele în care se înregistrează trafic intens la stațiile de încărcare, pentru a reduce astfel timpul de staționare.
Marti, 09 Aprilie 2019 | Tehnologie

Tesla va permite vizionarea de filme pe ecranul mașinii: doar în timpul încărcării la stațiile Supercharger

Tesla a anunțat că va permite șoferilor să vizioneze filme prin servicii de streaming pe ecranul mașinii, însă numai în timpul încărcării la o stație Supercharger.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla are o soluție inedită pentru a bloca parcarea mașinilor tradiționale la stațiile de încărcare: sistem de blocare accesat prin smartphone

Tesla a dezvoltat un sistem acționat prin smartphone prin care locurile de parcare de la stațiile de încărcare pot fi accesate doar de mașini electrice, pentru a evita astfel blocarea locurilor de către mașinile tradiționale.
Duminica, 30 Decembrie 2018 | Intern

Tesla va instala Superchargere în toate țările din Europa în 2019: în România sunt prevăzute 3 stații la București, Brăila și Craiova

Fiecare țară europeană va fi inclusă în rețeaua de Superchargere a celor de la Tesla pe parcursul anului viitor. În România, planurile americanilor vizează instalarea de stații de încărcare în București, Brăila și Craiova.
Joi, 30 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Dacă nu-i poţi învinge, alătură-te lor: benzinăriile ar putea permite alimentarea maşinilor electrice

Tesla negociază instalarea de Superchargere într-un lanţ de benzinării din Statele Unite care ar putea semnaliza rezolvarea problemei infrastructurii pentru maşinile electrice.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Planurile Tesla pentru 2016: până la 90.000 de maşini vândute şi 300 de noi staţii de încărcare, inclusiv 3 în România

Tesla îşi propune ca în 2016 să vândă între 80.000 şi 90.000 de maşini şi să construiască 300 de noi staţii de încărcare, dintre care trei vor fi în România.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Model 3, fabrica Tesla, Supercharger Tesla, Supercharger Tesla in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru