Fabrica Tesla

Sambata, 12 Februarie 2022 | Industrie

Tesla va începe producția de serie la fabrica din Germania în martie

Tesla a anunțat că activitatea fabricii sale din Germania va debuta la jumătatea lunii martie. Inițial, compania americană a dorit ca producția de serie de la uzina din apropierea Berlinului să înceapă în vara anului trecut.
Duminica, 13 Iunie 2021 | Masini electrice si hibride

Activiștii contestă autorizația de construcție a fabricii Tesla din Germania

Grupuri ecologiste germane au contestat oficial autorizaţia provizorie de construcţie a fabricii Tesla de lângă Berlin, acordată de autoritatea pentru mediu din Brandenburg, potrivit avocatului acestora.
Sambata, 22 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Elon Musk: “Există potențial pentru o fabrică Tesla în Rusia”

Elon Musk susține că Tesla se gândește să construiască o fabrică în Rusia, spunând că “există potențial” pentru acest proiect în cadrul unui eveniment organizat de guvernul de la Kremlin.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Economic

Tesla critică birocraţia pentru întârzierea construcţiei uzinei sale din Germania

Oficialii Tesla sunt nemulțumiți de procesul îndelungat de aprobare prin care trebuie să treacă pentru a putea construi o uzină de asamblare a automobilelor electrice în apropiere de Berlin.
Vineri, 21 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Tesla poate continua lucrările la noua fabrică de lângă Berlin: americanii au primit aprobare pentru defrișarea pădurii

Tesla a primit aprobarea instanței pentru defrișarea unei păduri pe care va fi construită viitoarea uzină de lângă Berlin, astfel că americanii își pot continua planurile fără întârzieri ce țin de protecția mediului.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Elon Musk vrea o nouă fabrică pentru Tesla: varianta Texas a fost supusă la vot

Elon Musk își dorește o nouă fabrică pentru Tesla în Statele Unite, pentru a răspunde cererii clienților, iar statul Texas este o posibilă destinație pentru viitoarea Gigafactory.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | Industrie

Tesla își caută loc de fabrică în Europa. România nu e pe listă pentru că nu e destul de însorită

Poziționarea geografică a României nu-i permite unei eventuale fabrici Tesla să aibă randament la producția de energie electrică cu ajutorul panourilor solare de pe acoperiș. Drept urmare, americanii analizează sudul Europei.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Industrie

Tesla vrea încă o fabrică pentru un al patrulea model mai ieftin decât Model 3, dar nu în România: "Am putea face una în China"

Tesla Motors vrea să construiască încă o fabrică care să contribuie la proiductia unui al patrulea model mai ieftin, dar România nu pare să fie prezentă pe lista lui Elon Musk. "Am putea face una în China".
Marti, 26 Aprilie 2016 | Intern

Sunt şanse ca Tesla să producă maşini electrice în România? Vicepremierul Borc: "Negociem cu un constructor de vehicule electrice"

România este în discuţii preliminare cu un producător de maşini electrice pentru construirea unei fabrici, potrivit vicepremierului Costin Borc, care sugerează că ar putea fi vorba despre Tesla.
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | Industrie

Să vină americanii: Franţa propune construirea unei fabrici Tesla pe locul unei foste centrale nucleare

Franţa va dezafecta o centrală nucleară şi i-a propus lui Elon Musk să construiască o fabrică Tesla Motors pentru a salva locurile de muncă din zonă.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Planurile Tesla pentru 2016: până la 90.000 de maşini vândute şi 300 de noi staţii de încărcare, inclusiv 3 în România

Tesla îşi propune ca în 2016 să vândă între 80.000 şi 90.000 de maşini şi să construiască 300 de noi staţii de încărcare, dintre care trei vor fi în România.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Tesla Model S: 50 de unităţi costruite până acum, 29 livrate deja

Tesla Motors anunţă producţia primelor 50 de unităţi ale lui Model S. Dintre acestea, doar 29 şi-au găsit proprietari, restul participând la evenimente de promovare.

Tag-uri similare

Tesla Model S, vehicule electrice, Model S, productie Tesla, noutati Tesla, fabrica Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru