Feedback

Fabrica Tesla

Vineri, 21 Februarie | Masini electrice si hibride

Tesla poate continua lucrările la noua fabrică de lângă Berlin: americanii au primit aprobare pentru defrișarea pădurii

Tesla a primit aprobarea instanței pentru defrișarea unei păduri pe care va fi construită viitoarea uzină de lângă Berlin, astfel că americanii își pot continua planurile fără întârzieri ce țin de protecția mediului.
Miercuri, 05 Februarie | Masini electrice si hibride

Elon Musk vrea o nouă fabrică pentru Tesla: varianta Texas a fost supusă la vot

Elon Musk își dorește o nouă fabrică pentru Tesla în Statele Unite, pentru a răspunde cererii clienților, iar statul Texas este o posibilă destinație pentru viitoarea Gigafactory.
Luni, 14 Noiembrie 2016 | Industrie

Tesla își caută loc de fabrică în Europa. România nu e pe listă pentru că nu e destul de însorită

Poziționarea geografică a României nu-i permite unei eventuale fabrici Tesla să aibă randament la producția de energie electrică cu ajutorul panourilor solare de pe acoperiș. Drept urmare, americanii analizează sudul Europei.
Joi, 28 Aprilie 2016 | Industrie

Tesla vrea încă o fabrică pentru un al patrulea model mai ieftin decât Model 3, dar nu în România: "Am putea face una în China"

Tesla Motors vrea să construiască încă o fabrică care să contribuie la proiductia unui al patrulea model mai ieftin, dar România nu pare să fie prezentă pe lista lui Elon Musk. "Am putea face una în China".
Marti, 26 Aprilie 2016 | Intern

Sunt şanse ca Tesla să producă maşini electrice în România? Vicepremierul Borc: "Negociem cu un constructor de vehicule electrice"

România este în discuţii preliminare cu un producător de maşini electrice pentru construirea unei fabrici, potrivit vicepremierului Costin Borc, care sugerează că ar putea fi vorba despre Tesla.
Miercuri, 06 Aprilie 2016 | Industrie

Să vină americanii: Franţa propune construirea unei fabrici Tesla pe locul unei foste centrale nucleare

Franţa va dezafecta o centrală nucleară şi i-a propus lui Elon Musk să construiască o fabrică Tesla Motors pentru a salva locurile de muncă din zonă.
Marti, 16 Februarie 2016 | Industrie

Planurile Tesla pentru 2016: până la 90.000 de maşini vândute şi 300 de noi staţii de încărcare, inclusiv 3 în România

Tesla îşi propune ca în 2016 să vândă între 80.000 şi 90.000 de maşini şi să construiască 300 de noi staţii de încărcare, dintre care trei vor fi în România.
Joi, 09 August 2012 | Modele noi

Tesla Model S: 50 de unităţi costruite până acum, 29 livrate deja

Tesla Motors anunţă producţia primelor 50 de unităţi ale lui Model S. Dintre acestea, doar 29 şi-au găsit proprietari, restul participând la evenimente de promovare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru