SUV electric Nissan

Luni, 20 Iulie 2020 | Interviu

Marco Fioravanti (Nissan) despre Ariya, primul SUV electric al mărcii: "Model născut din cele mai bune lucruri pe care știm să le facem: SUV-uri și mașini electrice"

Nissan Ariya este primul SUV electric al companiei japoneze. Listele de precomenzi vor fi deschise la începutul anului viitor. Am discutat cu Marco Fioravanti, oficial Nissan Europa, despre ce reprezintă Ariya și care sunt noutățile pregătite de SUV-ul electric.
Miercuri, 15 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Nissan a prezentat noul Ariya: primul crossover coupe electric al companiei va avea cinci versiuni și autonomie de până la 500 de kilometri

Nissan a publicat primele imagini și informații referitoare la noul SUV electric Ariya. Modelul niponilor va fi disponibil în Europa în cinci versiuni. Autonomia maximă anunțată de Nissan va fi de până la 500 de kilometri, în timp ce versiunea de performanță va avea două motoare electrice cu 394 CP.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf va avea un frate mai mare: japonezii vor dezvălui în octombrie un SUV electric care va fi disponibil din 2019

Nissan va prezenta luna viitoare un SUV electric dezvoltat pe aceeași platformă ca noua generație Leaf care va fi disponibil la vânzare începând din 2019.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru