SUV-uri Volkswagen

Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi

Volkswagen va lansa un SUV urban sportiv în 2022: noul model va fi bazat pe Polo și T-Cross

Volkswagen va dezvolta un SUV urban cu tentă sportivă care va fi bazat pe Polo și T-Cross, iar acesta va fi disponibil pe piață începând din 2022. Producția va avea loc la o uzină din Spania.
Luni, 08 Mai 2017 | Modele noi

Grupul Volkswagen anunță cea mai mare ofensivă din istorie: gamă de 19 SUV-uri, dintre care 7 vor apărea până în 2018

Grupul Volkswagen va avea o gamă de 19 SUV-uri, dintre care 7 vor fi lansate până în 2018. Primele pe listă sunt Volkswagen T-Roc și Seat Arona, care vor fi dezvăluite în acest an.
Luni, 09 Ianuarie 2017 | Concepte

Avalanşa de SUV-uri este abia la început: Volkswagen va prezenta în aprilie conceptul unui SUV electric produs în serie după 2020

Volkswagen a confirmat că va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai din luna aprilie conceptul unui SUV electric bazat pe platforma MEB pe care urmează să-l lanseze în versiune de serie după 2020.
Luni, 14 Iulie 2014 | Modele noi

Volkswagen confirmă producţia unui SUV pe platforma lui Passat

Reprezentanţii Volkswagen au anunţat că vor demara producţia unui SUV cu şapte locuri bazat pe platforma lui Passat în ultima parte a anului 2016. Modelul va fi construit în SUA şi este versiunea de serie a conceptului CrossBlue.

Tag-uri similare

Volkswagen, Passat, Touareg, Volkswagen Passat, Tiguan, SUV-uri, SUV Volkswagen, Volkswagen SUA, SUV-uri Volkswagen, SUV nou Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru