Tehnologie Audi

Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.
Joi, 21 Mai 2015 | Mediu

Audi a produs primul său lot de benzină ecologică fără petrol

După motorina ecologică, Audi anunţă o nouă reuşită în materie de dezvoltare de carburanţi: benzina sintetică, realizată din biomasă.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Audi A7 Piloted Driving Concept va derula o călătorie de 885 de kilometri în trafic real în SUA

Audi a anunţat un tur de forţă în SUA cu prototipul său de vehicul autonom bazat pe A7. Modelul va efectua o călătorie de 885 de kilometri pe drumurile publice americane în scop demonstrativ, finalul acesteia fiind la CES Las Vegas, cel mai important eveniment din lumea IT de la începutul anului.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Audi vrea să folosească sistemul hibrid al lui RS 5 TDI, singurul echipat cu instalaţie electrică de 48V, şi pe modelele de serie

Cei de la Audi vor să dezvolte o versiune de serie a sistemului electric a lui RS 5 TDI. Aceasta va avea o instalaţie electrică separată pentru sistemul hibrid, care va funţiona la 48V.
Joi, 26 Iunie 2014 | Tehnologie

Audi vrea să transforme amortizoarele modelelor sale în generatoare de curent electric

Dr Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de dezvoltare de la Audi, le-a declarat englezilor de la Auto Express că inginerii săi lucrează la un sistem de amortizoare hibride, care să obţină curent electric în timpul funcţionării.
Marti, 11 Martie 2014 | Tehnologie

Audi: sistemul de recunoaştere a semafoarelor poate să reducă emisiile de CO2 cu 15%

Audi a dezvoltat un sistem care citeşte semafoarele şi comunică în ambele sensuri cu acestea pentru a afla îşi vor schimba culoarea. În funcţie de rezultat, sistemul decide cât timp va rămâne motorul oprit şi îi indică şoferului când să accelereze şi când să frâneze.
Miercuri, 14 August 2013 | Tehnologie

Audi prezintă un înlocuitor pentru manualul maşinii - o aplicaţie de smartphone

Audi vrea să înlocuiască manualul clasic din hârtie cu o aplicaţie de smartphone care oferă realitate augmentată pentru a ajuta utilizatorul să-şi descopere maşina.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Tehnologie

Audi va fi primul constructor care va oferi internet 4G în maşină

Audi va oferi tehnologia LTE opţional alături de gama A3. Modelul va fi primul automobil din lume disponibil cu internet la viteză 4G. Dotarea este deja prezentă în lista de opţionale a lui S3 Sportback.
Joi, 13 Iunie 2013 | General

Studiu: Un accident auto poate fi mai stresant decât un salt cu paraşuta

Audi a realizat un studiu împreună cu Universitatea MIT din SUA pentru a descoperi cât de stresant este şofatul. Constructorul vrea să dezvolte sisteme care să reducă nivelul de stres al şoferilor.
Vineri, 21 Mai 2010 | Tehnologie

Audi vrea să ofere maşini pe care îţi downloadezi elementele opţionale dorite

Cum ar fi ca, atunci când ai nevoie de încălzire în scaune pe o maşină care nu are această opţiune, să îţi instalezi pachetul contra cost prin sistemul multimedia? Audi spune că se poate.

Tag-uri similare

Audi, tehnologie Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru