Tesla Romania

Joi, 18 Ianuarie | Intern

Prețul lui Tesla Model Y a fost redus oficial pe piața din România

Tesla a anunțat oficial că a redus prețul de pornire pentru Model Y pe piața din România. Astfel, modelul electric pornește acum de la 43.000 de euro.
Vineri, 14 Mai 2021 | Intern

Prețuri Tesla Model S în România: versiunea de peste 1100 de cai putere costă 150.000 de euro

Tesla anunță deschiderea unui Design Studio online în România. Cu această ocazie, constructorul american de automobile a publicat și prețurile lui Model S, aferente țării noastre.
Joi, 18 Februarie 2021 | Intern

A fost inaugurat Teslounge, primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla: detalii despre service și termene de livrare

Teslounge este o companie de finanțare care a inaugurat primul showroom dedicat exclusiv modelelor Tesla de la noi din România. Noul Tesla Model Y va putea fi admirat aici din luna martie.
Miercuri, 17 Februarie 2021 | Intern

Oficial: Primul showroom Tesla din România se inaugurează la București

Primul showroom independent din România al producătorului american Tesla va fi deschis la București, pe șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8.
Marti, 05 Ianuarie 2021 | Intern

Prima stație Tesla Supercharger din România va fi instalată la Timișoara: urmează București, Pitești și Sibiu

Tesla a dezvăluit lista preliminară a orașelor din România în care va instala stații de încărcare. Prima pe listă este Timișoara, care va avea un Supercharger până la sfârșitul lui martie 2021. București, Pitești și Sibiu vor primi stații Supercharger cel târziu în iunie 2021.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Tesla ar putea deschide un magazin fizic în România în 2020: "Sperăm să avem un Tesla Store în cele mai multe țări est-europene"

Elon Musk a anunțat că Tesla va deschide magazine fizice în Slovacia, Croația, Serbia și "cele mai multe state est-europene" în prima parte a anului 2020, astfel că există mari șanse ca România să fie pe listă.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Romania, Tesla in Romania, Tesla Store Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru