Teste Euro NCAP

Miercuri, 10 Aprilie | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Toyota C-HR și un model din China. 4 stele pentru Honda CR-V

Euro NCAP, organismul pan-european de siguranță rutieră, a publicat cele mai noi rezultate după ultimele teste de siguranță. Astfel, noile Toyota C-HR, Nio EL6 au obținut maximum de 5 stele, în timp ce noua Honda CR-V a obținut 4 stele cu pachetul de siguranță standard și 5 stele cu pachetul de siguranță suplimentar.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Siguranta

Noi teste de siguranță Euro NCAP: Lexus RZ și BMW iX1 primesc 5 stele

Euro NCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de teste de siguranță. Lexus RZ, primul model cu zero emisii al mărcii nipone, a primit punctaj maxim.
Miercuri, 06 Iulie 2022 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Alfa Romeo Tonale și Cupra Born. 4 stele pentru BMW i4

Noile Alfa Romeo Tonale și Cupra Born au primit 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP. Organizația a testat, recent, 7 mașini noi, dintre care 5 au primit punctajul general maxim de siguranță.
Miercuri, 08 Septembrie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 5 stele pentru Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai și Subaru Outback

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Cele 5 modele testate au obținut fiecare câte 5 stele: Audi Q4 e-tron, Toyota Mirai, Subaru Outback, NIO ES8 și Lynk&Co 01.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Siguranta

Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele Euro NCAP: "Hatchback-ul electric nu face compromisuri la siguranță"

Hatchback-ul electric Volkswagen ID.3 a obținut 5 stele la testele de siguranță organizate de Euro NCAP, cu punctaje ridicate atât la protecția adulților, copiilor și pietonilor, cât și la sistemele de siguranță.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Siguranta

Euro NCAP anunță teste dedicate pentru sistemul de asistență Highway Assist: doar modelele premium au primit calificativ maxim

Euro NCAP a anunțat lansarea unui test dedicat pentru sistemul de asistență Highway Assist. Dintre primele 10 modele testate, doar cele premium au obținut calificativul maxim: BMW Seria 3, Mercedes-Benz GLE și Audi Q8.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Siguranta

Euro NCAP extinde gama de teste de siguranță în 2020: organizația va evalua salvarea pasagerilor blocați în mașină după accident

Organizația Euro NCAP va introduce în acest an un test prin care va verifica opțiunile pentru salvarea rapidă și în siguranță a pasagerilor care rămân blocați în mașină în urma unui accident.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru Volkswagen Golf, Ford Puma, Nissan Juke și Audi Q8, 3 stele pentru Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii

Volkswagen Golf și Ford Puma au primit 5 stele în testele Euro NCAP, la fel ca Nissan Juke și Audi Q8. Între timp, modelele de oraș Volkswagen Up!, Skoda Citigo și Seat Mii au obținut câte 3 stele.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Siguranta

Euro NCAP: 12 modele testate în cea mai nouă sesiune. 5 stele pentru Octavia, Captur, Kuga, Taycan și Model X, 4 stele pentru Peugeot 2008

Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Skoda Octavia, Ford Kuga, Ford Mondeo facelift și Subaru Forester au obținut 5 stele de siguranță în urma celor mai recente teste ale Euro NCAP. Peugeot 2008, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au încheiat cu 4 stele, în timp ce Jeep Renegade facelift a fost notat cu 3 stele de siguranță.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au primit câte 5 stele

Mercedes-Benz Clasa A, Mazda 6, Lexus ES și Hyundai Nexo au obținut câte 5 stele la testele de siguranță Euro NCAP, în timp ce utilitarele Peugeot Rifter, Citroen Berlingo și Opel Combo au primit câte 4 stele.
Miercuri, 19 Septembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Audi A6 și VW Touareg, doar 3 pentru noul Suzuki Jimny

Audi și Volkswagen s-au ridicat la nivelul pretențiilor clienților celor două mărci în cadrul testelor Euro NCAP la care au fost supuse A6 și Touareg. Suzuki Jimny a reușit un rezultat mediocru, în timp ce Ford Tourneo Connect, o utilitară de persoane, a reușit un rezultat meritoriu: 4 stele din 5 posibile.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Siguranta

Testele Euro NCAP: cum sunt realizate și prin ce probe trec mașinile în încercarea de a bifa mult-râvnitele cinci stele

Cu toții știm că testele de siguranță Euro NCAP sunt reperul european când vine vorba de siguranța auto. Cum se realizează aceste teste? Care sunt probele la care este supusă o mașină? Cât este considerat valabil un rezultat? Automarket îți răspunde la aceste întrebări importante.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Surprize mari la Euro NCAP: au fost retestate modele mai vechi aflate în vânzare. Fiat Punto, primul model din istorie cu zero stele

Euro NCAP a evaluat mai multe modele vechi aflate încă în vânzare, iar Fiat Punto nu a obținut nici măcar o stea. Alfa Romeo Giulietta și DS 3 au fost retrogradate la 3 stele, în timp ce modele noi precum Hyundai Kona sau Kia Stinger au primit 5 stele.
Miercuri, 04 Octombrie 2017 | Siguranta

Siguranță în off-road: Range Rover Velar a primit 5 stele la testele Euro NCAP

Range Rover Velar a pimit calificativul maxim în cel mai recent test Euro NCAP, fiind apreciat pentru nivelul de siguranță oferit.

Tag-uri similare

Range Rover, Euro NCAP, teste de siguranta, teste Euro NCAP, Velar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru