Teste masini autonome

Joi, 27 Februarie 2020 | Masini autonome

General Motors a primit licență pentru teste cu mașini autonome pe drumurile publice: prototipul Cruise Origin va fi testat în California

General Motors a primit aprobarea autorităților americane pentru a efectua teste cu mașini autonome care să transporte pasageri pe drumurile publice. Prototipul electric Cruise Origin va fi testat în California, iar un șofer de siguranță va fi în permanență la bord.
Joi, 06 Februarie 2020 | Masini autonome

Uber are din nou “verde” la teste cu mașini autonome: licență primită în California

Uber a primit din nou dreptul să realizeze teste cu mașini autonome pe drumurile publice, la aproape doi ani de la accidentul nefericit în care un vehicul al companiei a acroșat fatal o femeie. Statul California a acordat o astfel de licență către divizia Uber Advanced Technologies.
Luni, 03 August 2015 | Tehnologie

SUA: O universitate a construit un oraș artificial dedicat testării de mașini autonome

Universitatea din Michigan a construit un oraș artificial dedicat testării mașinilor autonome. Întins pe 13 hectare, Mcity are 8 kilometri de șosele și poate fi reconfigurat pentru a genera obstacole noi pentru mașinile care se conduc singure.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | Tehnologie

Britanicii aprobă testarea pe drumurile publice a maşinilor autonome

Ministerul Transporturilor din Regatul Unit a aprobat testarea vehiculelor autonome pe drumurile publice începând cu vara anului curent.

Tag-uri similare

masini autonome, Regatul Unit, teste masini autonome, testare masini autonome, masini autonome pe drumurile publice
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru