Feedback

Tiguan hibrid

Miercuri, 01 Iulie | Modele noi

Volkswagen a prezentat Tiguan facelift: SUV-ul compact are versiune plug-in hybrid cu autonomie de până la 50 de kilometri și variantă de performanță cu 320 CP

Volkswagen a publicat primele imagini și informații referitoare la Tiguan facelift. Nemții propun modificări estetice, sisteme noi de asistență și versiune plug-in hybrid. Vârful de gamă va fi Tiguan R, cu 320 CP.
Miercuri, 01 Aprilie | Masini electrice si hibride

Volkswagen pregătește versiuni plug-in hybrid pentru Tiguan facelift și Arteon facelift: debutul acestora este programat în 2020

Volkswagen Tiguan facelift și Arteon facelift vor primi versiuni plug-in hybrid. Debutul celor două modele este programat pentru 2020, iar variantele PHEV ar putea împrumuta motorizarea cu 245 CP disponibilă în prezent pe Golf GTE.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

După Dieselgate, Volkswagen dă semne de vindecare: noul Tiguan hibrid a fost lansat oficial sub formă de concept

Volkswagen se folosește de Salonul Auto de la Detroit pentru a recâștiga inimile americanilor cu o versiune hibrid a noului Tiguan. Aflat încă la stadiu de concept, Tiguan GTE Active promite un crossover cu emisii reduse.
Duminica, 10 Ianuarie 2016 | Concepte

Planul pentru recucerirea Americii: Volkswagen pregăteşte un concept hibrid plug-in bazat pe Tiguan

Volkswagen va prezenta la Salonul Auto de la Detroit conceptul unui hibrid plug-in bazat pe Tiguan cu care constructorul german speră să recucerească poporul american după scandalul Dieselgate.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru