Toyota Mirai

Miercuri, 30 Septembrie 2015 | Modele noi

Honda FCV: primele informații și detalii ale modelului electric pe hidrogen rival al lui Toyota Mirai

Honda a anunțat că FCV, noul său model alimentat doar cu hidrogen, va fi dezvăluit la finalul lui octombrie, cu ocazia Salonului Auto de la Tokyo. Modelul de serie va avea o autonomie de 700 de kilometri.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Renault: "O maşină electrică pe hidrogen nu are sens în acest moment"

Renault are intenții serioase în ceea ce privește soluțiile alternative de propulsie, dar deocamdată nu crede că un automobil alimentat cu hidrogen este o soluție viabilă.
Miercuri, 12 August 2015 | Modele noi

Toyota Mirai a ajuns în Europa. Modelul alimentat cu hidrogen e disponibil deocamdată în doar trei țări: Germania, Anglia și Danemarca

Vești bune pentru cei care cred într-un viitor al modelelor electrice alimentate cu hidrogen. Toyota a anunțat că primele exemplare ale lui Mirai, primul model de serie de acest tip, au ajuns în Europa.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 01 Iulie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai: un plin de hidrogen asigură o autonomie de peste 500 de kilometri

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al constructorului japonez se pregătește să debuteze în Europa și Statele Unite cu o autonomie estimată la peste 500 de kilometri.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota a decis să mărească producţia lui Mirai, primul său model de serie pe hidrogen

Toyota a anunţat creşterea cotei de producţie a modelului Mirai pentru următorii doi ani în urma numărului mare de comenzi înregistrat încă de la lansare.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai, prima maşină de serie alimentată cu hidrogen, a primit 1.500 de comenzi într-o lună

Toyota a anunţat că a primit 1.500 de comenzi în prima lună în care modelul Mirai a fost disponibil comercial pe piaţa din Japonia. Pentru un vehicul cu un sistem complet nou de propulsie, rezultatele sunt excelente.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota deschide calea maşinilor cu hidrogen şi permite folosirea liberă a patentelor sale în domeniu

Toyota a anunţat că va permite altor companii să folosească cele peste 5.600 de patente din domeniul vehiculelor alimentate cu hidrogen pentru a facilita popularizarea acestei categorii de automobile.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Mediu

Toyota: „Apa rezultată pe evacuarea modelului Mirai e mai curată decât laptele”

Un oficial Toyota are deplină încredere în modelul alimentat cu hidrogen Mirai. Acesta susține că în urma procesului de combustie, apa rezultată pe țeava de eșapament este mai curată decât laptele.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Mediu

Toyota va lansa în 2020 un sistem de alimentare cu hidrogen la un sfert din preţul actualei soluţii

Toyota lucrează deja la viitorul său sistem de alimentare cu hidrogen deşi abia a prezentat prima maşină de serie care foloseşte acest carburant. Şeful acestui proiect promite un sistem cu 75% mai ieftin decât actuala versiune, programat pentru lansare peste şase ani.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, noutati Toyota, Toyota Mirai, poze Toyota, masini cu hidrogen, Mirai, masini hidrogen, lansari Toyota, lansare Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru