Masini hidrogen

Vineri, 21 Mai 2021 | Tehnologie

Șeful VW nu crede în viitorul tehnologiei fuel cell pentru mașinile pe hidrogen

Șeful grupului VW, Herbert Diess, consideră că mașinile alimentate cu hidrogen care utilizează tehnologia fuel cell nu reprezintă “viitorul mobilității fără emisii”.
Joi, 27 Februarie 2020 | Industrie

Hyundai vrea să construiască o fabrică de pile de hidrogen: locația noii uzinei va fi decisă până la sfârșitul anului

Hyundai va construi o fabrică de pile de hidrogen, iar locația va fi decisă până la sfârșitul anului. Capacitatea uzinei va fi de 100.000 de sisteme fuel-cell în fiecare an, începând din 2024.
Luni, 12 August 2019 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrice și hibrizi, prima scădere în China după doi ani: cea mai mare piață auto continuă declinul

Vânzările de mașini electrice și hibrizi din China au scăzut cu 4.7% în iulie, aceasta fiind prima scădere în decursul ultimilor doi ani. Cea mai mare piață auto din lume a fost pe minus pentru a 13-a lună la rând.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota a decis să mărească producţia lui Mirai, primul său model de serie pe hidrogen

Toyota a anunţat creşterea cotei de producţie a modelului Mirai pentru următorii doi ani în urma numărului mare de comenzi înregistrat încă de la lansare.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai, prima maşină de serie alimentată cu hidrogen, a primit 1.500 de comenzi într-o lună

Toyota a anunţat că a primit 1.500 de comenzi în prima lună în care modelul Mirai a fost disponibil comercial pe piaţa din Japonia. Pentru un vehicul cu un sistem complet nou de propulsie, rezultatele sunt excelente.
Vineri, 09 Ianuarie 2015 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu suntem interesaţi de patentele Toyota"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a declarat în cadrul unui interviu că deschiderea celor peste 5.000 de patente pentru maşinile alimentate cu hidrogen ale celor de la Toyota este doar un artificiu de PR şi că grupul pe care îl conduce nu este interesat de acestea.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota deschide calea maşinilor cu hidrogen şi permite folosirea liberă a patentelor sale în domeniu

Toyota a anunţat că va permite altor companii să folosească cele peste 5.600 de patente din domeniul vehiculelor alimentate cu hidrogen pentru a facilita popularizarea acestei categorii de automobile.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi A7 Sportback h-tron Concept, un model alimentat cu hidrogen cu o autonomie de 500 kilometri

Audi a prezentat la Los Angeles conceptul A7 Sportback h-tron. Deşi nu arată diferit de un model de serie, acesta prezintă un sistem inedit de propulsie cu pile de combustibil şi acumulator încărcabil de la priză, care îi asigură o autonomie totală de 500 de kilometri.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf Variant HyMotion este prima versiune alimentată cu hidrogen a compactei germane

Volkswagen a prezentat sistemul său de propulsie bazat pe pile de combustibil, numit HyMotion, la Salonul Auto de la Los Angeles. Din păcate, maşina de serie de la Volkswagen alimentată este departe de producţie din considerente economice.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Autoipoteze

BMW i5, al treilea model al gamei i, ar putea fi alimentat cu hidrogen

Viitorul model din gama BMW i, i5, va primi tehnologie de la Toyota şi va funcţiona cu hidrogen, titrează englezii de la Autocar.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.
Luni, 20 Iunie 2011 | Mediu

Opel Hydrogen4 a devenit cea mai rulată maşină pe hidrogen din lume

Flota de automobile Opel alimentate cu hidrogen a parcurs 2.000.000 de mile, ceea ce reprezintă peste 3.2 milioane de kilometri.

Tag-uri similare

Opel, masini hidrogen, masini hidrogen Opel, Opel HydroGen4
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru