Mirai

Vineri, 01 Martie | Modele noi

Noutăți pentru Toyota Mirai: sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în standard

Toyota a pregătit o serie de noutăți pentru Mirai. Cele mai importante sunt un sistem multimedia nou și mai multe sisteme de siguranță în pachetul standard.
Vineri, 27 Octombrie 2023 | Industrie

Toyota: "Mirai nu a fost un succes. Ne vom concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen"

Directorul tehnic al niponilor de la Toyota susține că Mirai nu a fost un succes și că, de acum încolo, se vor concentra pe utilitare alimentate cu hidrogen.
Luni, 25 Septembrie 2023 | General

Toyota va furniza 500 de exemplare Mirai pentru Jocurile Olimpice din 2024

Toyota a anunțat că va furniza 500 de exemplare ale modelului Mirai în cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice de la Paris din 2024. Constructorul japonez este, de altfel, unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului.
Duminica, 21 Noiembrie 2021 | Industrie

Toyota a livrat 100 de modele Mirai pentru serviciul public de taximetrie din Copenhaga

Clienții serviciului public de taximetrie din Copenhaga vor avea ocazia să călătorească cu o mașină pe hidrogen, după ce Toyota a livrat 100 de modele Mirai către acesta.
Sambata, 09 Octombrie 2021 | Masini electrice si hibride

Record mondial: Toyota Mirai a parcurs 1.360 de kilometri cu un singur plin de hidrogen

Un exemplar Toyota Mirai a parcurs 1.360 de kilometri cu un singur plin de hidrogen. Noul record mondial a fost certificat de Guinness World Records.
Luni, 31 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Nou record mondial: Toyota Mirai a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin de hidrogen

O Toyota Mirai de ultimă generație a stabilit un nou record mondial de autonomie pentru vehiculele alimentate cu hidrogen. Modelul nipon a parcurs 1.003 kilometri cu un singur plin.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Toyota Mirai va fi prezentată în decembrie: modelul cu pile de combustie pe bază de hidrogen va avea roți motrice spate și autonomie mai mare

Toyota va prezenta noua generație Mirai în cursul lunii decembrie. Modelul va avea la bază platforma TNGA și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate.
Joi, 18 August 2016 | Masini electrice si hibride

Picătură cu picătură: posesorii de mașini electrice pe hidrogen au depășit 1.6 milioane de kilometri parcurși în SUA

Deși pe piață există doar două modele de serie pe hidrogen, iar stațiile de încărcare sunt limitate la zona Californiei, posesorii americani ai electricelor care au pile de hidrogen în loc de baterii au adunat un milion de mile rulate.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Tehnologie

Herr Nikolaus sparge gheaţa. El este primul client neamţ al lui Toyota Mirai, singura maşină electrică pe hidrogen din lume

Toyota a vândut în Germania primul exemplar al modelului Mirai, singura maşină de serie care funcţionează pe bază de celule de hidrogen. Nikolaus Schues este numele primului posesor german al acestei maşini.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai va naște o familie întreagă de modele alimentate cu hidrogen

Toyota vrea să replice succesul lui Prius și în gama Mirai. Inginerul șef din spatele proiectului primei mașini de serie de la Toyota alimentată cu hidrogen estimează că vor trece 20 de ani până când se va întâmpla acest lucru.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Industrie

Toyota anunţă că benzina şi diesel-ul au zilele numărate, dar nu prea: "În 2050 vom vinde doar maşini hibride sau electrice"

Japonezii de la Toyota fac promisiuni interesante care ne dau indicii legate de evoluţia pieţei auto în viitorul apropiat şi mediu. Conform unui document oficial al mărcii, anul 2050 nu va mai aduce în gama mărcii maşini care merg doar pe benzină sau doar pe motorină.
Joi, 01 Octombrie 2015 | Tehnologie

Germania: Toyota Mirai, Tesla Model S şi Toyota Prius Plug-in Hybrid au fost numite "Inovaţiile deceniului" în industria auto

Reputatul institut german Center of Automotive Management a realizat un Top 100 al inovaţiilor auto din ultimul deceniu. Toyota conduce clasamentul cu primul model electric de serie pe hidrogen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 12 August 2015 | Modele noi

Toyota Mirai a ajuns în Europa. Modelul alimentat cu hidrogen e disponibil deocamdată în doar trei țări: Germania, Anglia și Danemarca

Vești bune pentru cei care cred într-un viitor al modelelor electrice alimentate cu hidrogen. Toyota a anunțat că primele exemplare ale lui Mirai, primul model de serie de acest tip, au ajuns în Europa.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota a decis să mărească producţia lui Mirai, primul său model de serie pe hidrogen

Toyota a anunţat creşterea cotei de producţie a modelului Mirai pentru următorii doi ani în urma numărului mare de comenzi înregistrat încă de la lansare.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota Mirai, prima maşină de serie alimentată cu hidrogen, a primit 1.500 de comenzi într-o lună

Toyota a anunţat că a primit 1.500 de comenzi în prima lună în care modelul Mirai a fost disponibil comercial pe piaţa din Japonia. Pentru un vehicul cu un sistem complet nou de propulsie, rezultatele sunt excelente.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Modele noi

Toyota deschide calea maşinilor cu hidrogen şi permite folosirea liberă a patentelor sale în domeniu

Toyota a anunţat că va permite altor companii să folosească cele peste 5.600 de patente din domeniul vehiculelor alimentate cu hidrogen pentru a facilita popularizarea acestei categorii de automobile.
Joi, 27 Noiembrie 2014 | Mediu

Toyota va lansa în 2020 un sistem de alimentare cu hidrogen la un sfert din preţul actualei soluţii

Toyota lucrează deja la viitorul său sistem de alimentare cu hidrogen deşi abia a prezentat prima maşină de serie care foloseşte acest carburant. Şeful acestui proiect promite un sistem cu 75% mai ieftin decât actuala versiune, programat pentru lansare peste şase ani.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | Modele noi

Toyota Mirai, primul model de serie alimentat cu hidrogen al mărcii, vine în Europa în 2015

Toyota a prezentat versiunea de serie a modelului Mirai, un vehicul alimentat cu hidrogen care va debuta în 2015 pe piaţa din Europa. Autonomia sa este de 483 de kilometri.

Tag-uri similare

Toyota, modele noi Toyota, noutati Toyota, Toyota Mirai, poze Toyota, masini cu hidrogen, Mirai, masini hidrogen, lansari Toyota, lansare Toyota
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru