Toyota MR2

Miercuri, 25 Octombrie 2023 | Concepte

Noua Toyota FT-Se, urmașul electric al lui MR2

Toyota a dezvăluit oficial conceptul FT-Se, o mașină de performanță electrică, menită a fi succesorul celebrului model MR2. Conceptul este expus în cadrul Salonului de Mobilitate din Japonia și oferă un design asemănător unei mașini cu motorul amplasat central.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Concepte

Vă mai amintiți de Toyota MR2? Japonezii au lansat un concept care anunță un urmaș electric

Constructorul japonez a oferit câteva imagini cu un nou concept electric inspirat de vechiul MR2. Conceptul ar putea să fie transformat într-un model de serie și să fie chiar succesorul vechiului model cu motor amplasat central.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | General

Toyota ar putea lansa un roadster de mici dimensiuni: succesorul lui MR2, în discuții

Toyota nu exclude lansarea unui roadster de mici dimensiuni. Conform oficialilor producătorului nipon, "există discuții" cu privire la introducerea în gamă a unui model care să amintească de vechiul MR2.
Joi, 09 Martie 2017 | Modele noi

Toyota confirmă un al treilea model în gamă: un urmaș al roadsterului MR2, care să stea lângă GT86 și Supra

Șeful diviziei de performanță Gazoo Racing, recent adoptată de Toyota, a confirmat un urmaș al vechiului roadster MR2. Acesta se va alătura gamei de coupe-uri sportive, compusă din GT86 și viitorul Supra.
Joi, 23 Iunie 2011 | Concepte

Conceptul care poate readuce Toyota în segmentul roadsterelor: GRMN Sports Hybrid

Toyota va prezenta weekendul acesta, în cadrul Cursei de 24 de ore de la Nurburgring, conceptul GRMN Sports Hybrid II, văzut ca un posibil succesor al roadsterului MR2.
Sambata, 30 Octombrie 2010 | Modele noi

Abarth roadster şi rivalii acestuia

Abarth se pregăteşte de lansarea unui model roadster al cărui design să amintească de automobilele produse de aceştia în anii '60. Acesta va fi fabricat în 5.000 de exemplare şi va costa aproximativ 40.000 de euro.
Marti, 13 Iulie 2010 | General

Preşedintele Toyota susţine dezvoltarea unui nou Supra

Renaşterea numelui Supra pe un model sportiv este susţinută de preşedintele Toyota. Oficialul a dat deja undă verde proiectului însă acţionarii se opun.
Joi, 26 Noiembrie 2009 | Autoipoteze

Toyota ar putea invia modelul MR2

Toyota ar putea crea un succesor al lui MR2, care se va numi MR-S si va rivaliza modelul Honda CR-Z. Oficialii marcii japoneze nu au confirmat inca existenta unui asemenea model.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru